Carla Barber, atracada a casa seva: «Em van deixar inconscient»

La parella de Diego Matamoros ha confirmat que ara es troba bé

Carla Barber posando en una playa
Carla Barber ha explicat com van atracar-la al seu portal fa uns dies | Instagram

Carla Barber ha tingut un greu contratemps aquests dies. La parella de Diego Matamoros ha patit un brutal atracament en el portal de la seva casa que va acabar amb ella en al terra inconscient.

La doctora especialitzada en medicina estètica ha comptat en les seves xarxes socials el terrible succés que va viure la nit del dijous en la seva pròpia casa.

Carla explica la tensa situació al seu portal

«La passada nit en entrar en el meu portal, dos nois m'estaven esperant dins, amagats. En pujar les meves escales em van atacar per l'esquena i em van fer la clau del ‘mata lleó‘ fins deixar-me inconscient en tallar el reg sanguini al meu cervell pressionant l'artèria caròtide», escrivia al seu compte d’Instagram.

Malgrat el seu dur relat, la parella de Diego Matamoros assegurava que estava bé per a tranquil·litzar als seus més de 600.000 seguidors. La doctora confessava que havia tingut por i molta angoixa davant tal situació, però que tot això ja havia passat i es trobava en perfectes condicions.

«Estic bé. Tinc lesions en coll i llengua i dolor en empassar i en parlar. L'extret (joies i bossa) manca d'importància, a la fi i al cap són només diners», escrivia Carla Barber en la seva publicació en xarxes socials.

«La por en recordar el succeït i l'angoixa de pensar que pot tornar a passar-me és el que importa», assenyalava la doctora.

Dades útils per a la recerca

Però les gales de la doctora Barber van poder fer front a aquesta situació. I és que quan va poder aixecar-se del terra va sortir corrent al carrer. Allí els vianants li van indicar la direcció cap a la qual havien sortit corrent els assaltants.

Carla Barber no s'ho va pensar dues vegades i va arrancar a córrer fins a atrapar-los. Va aconseguir memoritzar la matrícula, el model i el color de cotxe. Dades que serviran a la policia per a donar amb ells més aviat que tard.

La doctora ha volgut envien un missatge d'agraïment i afecte a totes aquelles persones que li han donat suport aquests dies. A més, ha avisat als seus amics i familiars més pròxims que, de moment, no té telèfon mòbil perquè contactin amb ella, alguna cosa que segurament solucionarà en els pròxims dies.


Comentaris

envia el comentari