Imatge de la reina Letícia en la visita a Cantàbria

La curiosa raó per la qual la reina Letícia es farà íntima d'una coneguda influencer

Sembla que els seus fills les uniran aquest any

No són molts els amics coneguts de la reina Letícia, ja que des que és membre de la Casa Reial aquest tipus d'informacions sobre la seva vida privada es mantenen ocultes. No obstant això, ara existeix un motiu pel qual la reina podria ser amiga de Tamara Gorro.

La vida dóna moltes voltes i si no que li ho diguin a Tamara Gorro. La 'influencer' està vivint un 2020 totalment espantós. Des de principis d'any li ha passat absolutament de tot. No obstant això, sempre s'ha mostrat optimista i mai s'ha donat per vençuda.

Un any difícil per Tamara Gorro

Primer va arribar la desafortunada lesió del seu marit Ezequiel Garay, exjugador del València CF, que li va apartar dels terrenys de joc durant molt de temps. Paral·lelament a aquest inconvenient van arribar els problemes de salut del seu fill Antonio. 

Per si no fos prou, Garay va donar positiu en coronavirus, motiu pel qual van haver d'estar aïllats dins de la mateixa casa. La 'influencer' va confessar als seus seguidors d'Instagram que estava completament trencada, i és que se li va venir el món damunt, pel fet que durant pràcticament un mes el seu marit va estar prostrat en el llit sense poder sortir de la seva habitació i sense poder col·laborar en les tasques domèstiques. 

Aquest 2020 està sent un any per a oblidar. Tamara Gorro també ha sofert molt de prop els problemes de salut de la seva àvia. Ja en els últims mesos, amb Ezequiel Garay sense treball a causa de la seva sortida del València C.F, la parella s'ha instal·lat a Madrid, lloc on podrien fer unes sorprenents amistats.

Tamara i Ezequiel podrien convertir-se en íntims dels reis. Sí, de Letícia i de Felip. segons ha pogut saber la periodista Isabel de Dios, aquesta estranya relació es deu al fet que la parella ha matriculat a la seva filla Shaila en el mateix col·legi al qual van Elionor i Sofía, el Santa María de los Rosales.

Tamara Gorro coincidirà amb Letícia

Sembla que la parella s'ha assentat definitivament a Madrid a l'espera de saber el futur d'Ezequiel Garay, que bé podria passar per algun club de la zona com el Getafe. No seria gens estrany que la 'influencer' algun dia pugui fer-se amiga de Letícia, ja que podrien coincidir en alguna reunió o assemblea del col·legi. 

Tamara Gorro afronta el que queda d'any amb optimisme, ja que tot el que li ha anat passant ho ha afrontat amb una gran força. La que un dia va ser tronista de 'Mujeres y Hombres y Viceversa' espera que el futur sigui millor. L'única cosa que Tamara demana és salut per a tots.