Toñi Moreno

«No lligaré en anys, ni falta que em fa»: Toñi Moreno, més sincera que mai

La presentadora està encantada amb la seva petita Lola

Toñi Moreno és una mare exemplar. La presentadora organitza la seva agenda per a poder estar el major temps possible amb la seva filla Lola.

La petita és tot un terratrèmol. Prova d'això són les nombroses imatges que penja la seva mare en les xarxes socials en les quals Lola no per a de moure's, i és que als seus pràcticament 9 mesos, aquesta nena és tot alegria.

Toñi Moreno ha fet còmplices als seus seguidors de com és el seu dia a dia des que es va convertir en mare. La presentadora no té cap objecció a mostrar amb total naturalitat com és la seva vida des que va arribar al món la petita Lola. «De la sèrie 'els meus despertars amb ella'. Us diré una cosa, sé que no lligaré en anys, però ni falta que em fa... ella m'omple del tot!», ha escrit la que va ser presentadora de 'Mujeres y Hombres y Vicecersa', al costat d'unes imatges d'ella i Lola.

Al llarg d'aquests mesos, Toñi ha viscut una muntanya russa d'emocions. La quarantena que va passar sola va reconèixer haver-ho passat malament. La presentadora tenia por i una sensació atroç d'asfíxia que li va portar a posar-se en mans d'una psicòloga. No obstant això, la tornada a la ‘nova normalitat’ amb menys restriccions li va fer veure la llum al final del túnel i va recuperar el seu optimisme i il·lusió per les petites coses de la vida.

Ser mare, tota una experiència

La maternitat ha marcat un abans i un després en la vida de Toñi Moreno. Tan intensa està sent aquesta experiència que viu en solitari als seus 47 anys que ha volgut plasmar-la en paper perquè el seu relat serveixi d'ajuda a altres dones que es troben en la seva mateixa situació.

Per això, la presentadora prepara per al mes de novembre el llançament de ‘Mare després dels quaranta’. Un llibre autobiogràfic on narra les decisions que ha hagut de prendre des que al gener va arribar al món la petita Lola.

Ara, Toñi Moreno està immersa en el seu nou projecte. Després d'una llarga etapa a ‘Mediaset’, la presentadora torna a ‘Canal Sud’ amb la tercera temporada del programa ‘Un año de tu vida’.