Laura Escanes posant en un photocall

Dures crítiques a Laura Escanes per l'última publicació sobre un nou bressol per bebès

Un bressol futurista ha encès les xarxs

SP Future va convidar a diverses influencers, entre les quals es trobaven Laura Escanes o Verdeliss, per a testar un nou prototip de bressol que té incorporades fins a quatre pantalles per a oferir contingut adequat per als més petits durant els primers mesos de vida.

La premissa que ha utilitzat la marca ha estat la d'entretenir als bebès mentre els pares poden dedicar-se a fer altres tasques. Una iniciativa que moltes influencers van compartir en les seves xarxes socials i que no ha tardat a rebre les crítiques dels seguidors d'aquestes persones.

«Venia amb molta curiositat, perquè l'única informació que tenia es reduïa a: 'la revolució de l'univers puericultura'. I vaja, crec que ha superat fins i tot les expectatives», va explicar Verdeliss en una publicació en el seu Instagram on apareix al costat del bressol.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Me han invitado a la presentación de una marca nueva. Se llama @spfuture_es y venía con mucha curiosidad, porque la única info que tenía se reducía a: “la revolución del universo puericultura”. Y vaya, creo que ha superado incluso las expectativas. Lo que veis en la foto es una cuna con 4 pantallas integradas. Me reservo mi opinión (os la daré más adelante), porque ahora me apetece escuchar las vuestras: quiero saber si este producto se ha creado realmente respondiendo a la demanda de los padres/bebés de hoy día. De verdad, me tiene intrigadísima (y preocupada, ok, ya me he mojado) . . Creo que puede ser súper enriquecedor un debate (con respeto, porfi, a las diferentes posturas). . #Verdeliss #Spfuture #spcuna [ad]

Una publicación compartida por verdeliss (@verdeliss) el

«Vull saber si aquest producte s'ha creat realment responent a la demanda dels pares/bebès d'avui dia. De veritat, em té intrigadíssima». «Quan he publicat aquest matí el bressol he rebut comentaris en els quals em preguntaven quant costava, que era una meravella i que per fi els pares podrien dormir tranquils», va confessar Laura Escanes sobre els missatges que havia rebut sobre aquesta innovació.

«Són coses que hi ha pares que ho demanen, i a mi em preocupa una mica. Això de tenir quatre pantalles en un mateix bressol que quan es vol es pitja un botó a manera de 'adorm-te nena!'».

La realitat

Després de la gran revolució que ha tingut el bressol i els milers de crítiques que han rebut les persones que han compartit en les seves xarxes socials, ha estat Laura Escanes qui ha revelat a través de les històries del seu Instagram que simplement es tractava d'un experiment.

«És fals, el bressol és fals, no existeix, tot això s'ha creat al costat de Multiópticas en una campanya brillant», ha explicat. Un experiment que li ha fet pensar molt sobre l'extrema digitalització en la cura dels bebès.

«Molts dels nostres caps esclataven dient que com podia anunciar això, i que aquest producte no encaixa amb la manera de criar a la meva filla. Doncs bé, el bo és que hem generat un debat sobre l'ús responsable de les pantalles».

«La teoria la sabem tots, però hi ha dades que espanten. Si no ens hem escandalitzat tant, és perquè no ho hem vist tan irreal i imaginari. De fet, hi ha pares que m'han escrit per saber on la podien aconseguir».

Un experiment que ha estat ajudat per les influencers per a tractar un tema molt complicat de debatre i que ja ha produït una cosa molt productiva i de gran interès.