Kiko Matamoros amb ulleres de sol

La impactant confessió de Kiko Matamoros: «A veure si em moro ja»

Aquesta no és la primera vegada que el col·laborador parla sobre el seu dolorós passat

Malgrat que Kiko Matamoros pretén mantenir l'aparença d'un home fred a qui res l'afecta, darrere d'ell s'amaga un dolorós i traumàtic passat. En concret, una dura infància marcada per la violència i els abusos sexuals sobre la qual s'ha pronunciat per primera vegada.

D'aquesta manera, el tertulià s'obria completament al 'podcast' 'Lo que tú digas' presentat per Álex Fidalgo. Una confessió molt sorprenent pel fet que sempre ha sigut molt reservat a l'hora de parlar sobre els seus sentiments o els aspectes més íntims i dolorosos de la seva vida.

I és que certs detalls traumàtics del seu passat li van marcar per sempre i encara avui dia segueixen perseguint-lo. «A mi a casa meva i al col·legi em fotien unes pallisses increïbles. Algunes salvatges», confessava obertament.

«Recordo un cop de puny que em va donar el meu pare que sagnava molt pel nas i jo em vaig donar altra vegada contra la paret perquè no parés de sagnar», revelava impactant al presentador.

Les pallisses eren tan dures, que el col·laborador de 'Sálvame' va arribar a pensar a posar fi a la seva vida: «Pensava a veure si em moro ja». Però el seu infern no acabava allà, ja que acabava reconeixent que «amb 7 anys vaig viure assetjament sexual a l'escola. Molts dels meus companys van patir abusos sexuals per part dels religiosos».

Segons remarca, «en aquella època els abusos sexuals estaven a l'ordre del dia». Així, recordava que almenys deu dels seus companys van ser víctimes d'abús. «En la meva joventut mesuràvem la virilitat a força d'hòsties», ha explicat.

«Ens fascinava la violència que és el que vivies en la societat. Fa 20 anys que no li dono una hòstia a algú», confessa. Així mateix, aquestes doloroses circumstàncies familiars l'han portat a actuar de manera molt diferent quan s'ha convertit en pare.

«He sigut molt liberal amb els meus fills, mai els he posat la mà a sobre», assegura. Sembla, però, que Matamoros no està disposat a arreglar els problemes amb el seu germà Coto.

«He après a viure sense el meu germà i estic molt a gust. Qui li va ficar a la tele vaig ser jo, qui li explicava tot, ell no tenia ni p*ta idea», ha insinuat.

Així doncs, deixa clar que no li deu res, encara que ell insisteixi en culpar-lo de les seves desgràcies. I és que Coto al·lega que mai perdonarà al seu germà per trair-li i ficar-li a la presó.

Kiko reconeix la seva addicció a les drogues

Aquesta no és la primera vegada que el tertulià s'obre en canal sobre un tema tan delicat. De fet, no fa gaire, Kiko confessava en un 'Deluxe' la seva addicció a les drogues, concretament, des dels 15 anys.

«Jo soc cocaïnòman des dels 15 anys. Soc cocaïnòman per a tota la vida», reconeixia obertament sense por de les repercussions. No obstant això, la relació amb la mare dels seus dos fills grans, Laura i Diego, va fer que frenés el consum.

«Quan vaig començar amb Marian vaig aixecar el peu perquè ella no era consumidora. Ella no ho suportava. Abans de Marian el meu consum des del punt de vista mèdic era molt poc aconsellable», admetia.

Sembla, però, que durant el seu matrimoni amb Makoke es va convertir en una cosa habitual, assenyalant-la directament. «Quan vaig començar amb Makoke va ser l'etapa més llarga, el consum de cocaïna era una cosa habitual. Van succeir episodis desagradables i complicats des del punt de vista legal», destapava.

«La droga no ha condicionat la meva vida, però m'ha portat dificultats legals. Va arribar a condicionar fins i tot les meves relacions sexuals, és a dir, si no consumia no em venia de gust absolutament res», confessava obertament.

Tanmateix, de nou, va ser l'arribada al món de la seva filla Anita, amb qui actualment porta anys sense parlar-se, que li va fer replantejar-se la seva forma de vida.

«Quan es va quedar embarassada de la meva filla vaig estar un any sense consumir, vaig fer un esforç perquè volia veure la meva filla sana i feliç. Em vaig cuidar molt. He deixat de consumir en temporades llargues perquè els meus fills estiguessin bé», concloïa.