Anita Matamoros amb el seu pare Kiko Matamoros en l'entrada d'una clínica

Kiko Matamoros perd els papers: desafortunat comentari sobre la seva filla en directe

Kiko Matamoros s'ha passat amb la seva filla Anita dient coses de les quals s'haurà de penedir

Kiko Matamoros és un dels col·laboradors més passionals de l'univers 'Sálvame' i això el porta a vegades  a perdre els estreps, dient coses de les quals s'acaba penedint. Aquesta tarda s'ha tocat un dels temes més espinosos del col·laborador, fet que ha acabat despertant un ambient molt tens al plató.

Anita Matamoros ha complert el seu vint-i-un aniversari envoltada dels seus amics i de tots els seus. De tots, menys del seu pare Kiko Matamoros, amb qui manté oberta una guerra que encara està molt lluny de resoldre's. I és que cada vegada que es tracta es desperta el pitjor de cada un i els resultats són devastadors a tots els nivells.

Matamoros sempre ha estat molt unit a la seva filla petita, però des que aquest va començar a sortir amb la model Marta López, en aquest moment els dos es van anar distanciant per la guerra d'egos que es va destapar entre les dues dones, ja que les dues es dediquen al món de les xarxes. I van caure en una competició molt poc sana, que es va carregar la relació del pare amb la seva filla.

Es veu que aquesta tessitura va ser aprofitada també per Makoke, qui va forçar la màquina perquè Anita s'allunyés del seu pare fins al punt que van perdre el vincle. Avui Paz Padilla ha volgut que Kiko reflexionés en directe i recapacités sobre la relació que té amb Anita. Un experiment que no ha sortit gens bé i que ha fet esclatar a Matamoros dient coses de les quals segurament es penedirà.

El col·laborador ha dit que no entén com la seva filla s'ha deixat estimar i comprar per Javier Tudela pare. Un home a qui textualment Matamoros ha acusat de fer maltractaments a Makoke mentre estava embarassada. Concretament, l'ha acusat de pegar puntades de peu a la panxa de la col·laboradora.

Un extrem que fa que Matamoros no entengui que la seva filla acceptés passar uns dies a bord del vaixell d'un home que ha fet tant de mal a la seva família.

Per això, el col·laborador ha dit que la seva filla actua com una retardada mental. Una definició que els companys de 'Sálvame' han condemnat dient que no es pot dir una cosa tan forta d'una filla, ja que Anita segurament desconeix molts d'aquests detalls i es basa només en el que li ha explicat la seva mare.

Tot seguit, Kiko Matamoros ha sortit del plató visiblement afectat. Adonant-se que potser li ha marxat de les mans la seva reacció i que ha dit coses que no li afavoreixen. Al cap d'uns minuts ha tornat amb els ulls plorosos, que ha dissimulat amb unes ulleres opaques.

En el seu retorn, Paz Padilla li ha demanat perdó per haver-se ficat on no la demanen. Unes disculpes que han estat acceptades pel tertulià, acceptant que la culpa havia estat seva per parlar de temes que hauria de salvaguardar.

Kiko Matamoros ha estat molt recolzat

Després d'això, tots els col·laboradors del programa sense excepció s'ha acostat a Kiko Matamoros per donar-li ànims. I és que tots ells són coneixedors de com de malament ho està passant el col·laborador amb aquest tema, tot i que no està fent res per posar-hi remei.

Paz Padilla ha estat la primera a anar a abraçar-lo, animant-lo una vegada més a parlar amb Anita i solucionar les diferències que els separen. Després Lydia Lozano, Anabel Pantoja i Belén Esteban, entre d'altres, han volgut mostrar el suport al seu company, que no ho estava passant bé.

Després de la publicitat tots els tertulians han tornat tard al seu lloc de treball, intentant de nou tots d'animar a Kiko, que ha passat una de les seves pitjors tardes.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.