Primer plano de Kiko Matamoros riendo con gafas de sol

Kiko Matamoros torna a 'Deluxe' amb els llavis inflats (i no és un retoc)

El col·laborador de 'Telecinco' vol tornar a la normalitat com més aviat millor

Kiko Matamoros ha tornat. 48 dies després de la seva operació de vesícula, que tants problemes de salut li ha provocat, el col·laborador de 'Sálvame' s'ha assegut al plató de 'Sábado Deluxe' per posar fi a totes les seves polèmiques i, de nou, la seva imatge no ha deixat indiferent ningú.

El col·laborador tornava ahir a la nit a televisió per donar la cara i parlar de tots els assumptes dels quals ha estat protagonista en aquestes últimes setmanes. Kiko Matamoros va parlar llargament de l'enfrontament entre la seva parella, Marta López Álamo, i la seva filla Anita, fruit del seu matrimoni amb Makoke.

Una lenta recuperació

Però no només això. El sogre de Carla Barber va parlar també de la seva difícil recuperació. «El pitjor ha passat ja i el que espero és que no hi hagi més complicacions», sentenciava el col·laborador de 'Telecinco', que encara no està recuperat de el tot. Prova d'això és el seu físic. Kiko Matamoros ha perdut molt de pes. I és que els 14 quilos perduts del col·laborador es noten. Però si hi ha alguna cosa que ha canviat molt en el físic de Kiko Matamoros és el seu rostre. I és que l'últim retoc que li va fer la seva jove, Carla Barber, ha donat molt a parlar perquè no va convèncer als seus companys de 'Sálvame'.

Cal no oblidar que en el seu primer dia a la televisió després d'estar ingressat, la inflor dels seus llavis va ser durament criticada. Una cosa que ahir a la nit també era visible a la cara, però per altres circumstàncies. El mateix protagonista va voler aclarir que tenia els llavis molt inflats per l'operació d'aquesta setmana i per passar per quiròfan, no per una altra cosa. I és que Kiko Matamoros no volia que es tornés a muntar un enrenou per un possible nou retoc estètic que no existia.

A més, Kiko Matamoros va voler explicar que dilluns tornarà de nou a l'hospital. En aquesta ocasió, el col·laborador hi acudirà per a una revisió en la qual li retiraran el catèter extern que té col·locat. I és que l'ex de Makoke vol tornar a la normalitat com més aviat millor i recuperar les seves condicions físiques habituals.