Surt a la llum el tracte que estaria rebent Iñaki Urdangarin a la presó

L'encarregat de desvelar aquesta informació ha estat el seu advocat

Iñaki Urdangarin arribant amb mascareta al centre de Don Orione on fa treball de voluntariat
Urdangarin està a presó des del 2018 | Cedida

D'ençà que Iñaki Urdangarin va entrar a presó s'ha comentat que aquest estaria rebent alguns privilegis durant la seva estada però, segons ha explicat una font propera a ell, estaria passant més aviat tot el contrari i el marit de la infanta Cristina estaria rebent un tracte molt injust. 

La casa reial no està passant pel seu millor moment amb totes les polèmiques que ha protagonitzat Joan Carles, qui finalment ha marxat del país. A això cal sumar-hi la crisi sanitària del coronavirus i ara que totes les mirades s'hagin tornat a centrar en el Cas Nóos que és el que esquitxa a Urdangarin i el que va causar que aquest entrés a la presó. El marit de la infanta està a la presó des del 2018 però sembla que aviat podria obtenir el tercer grau.

L'encarregat de desvelar que Iñaki està sent tractat injustament ha estat el seu advocat, Mario Pascual, qui ha respost que «diria moltes coses, però és millor que no les digui, sap vostè? Perquè fa nous anys que estic així i millor que no les digui» quan li han preguntat si creu que les altes esferes l'estan utilitzant.

Situació complicada per la infanta

Aquesta està sent també una situació complicada per a la infanta Cristina qui a més ha hagut de conviure també amb tots els escàndols del seu pare que han sortit a la llum aquest 2020. Una angoixa que la germana del rei Felip ha hagut de passar des de Ginebra, on viu amb els seus fills, i que li ha impedit visitar al seu marit, ja que la crisi sanitària ha obligat les presons a restringir les visites.

La reina Letícia no estaria molt contenta davant la possibilitat que li concedeixin el tercer grau a Urdangarin, ja que després de tot el que ha viscut durant els últims mesos la Zarzuela, una imatge d'Iñaki i la infanta passejant plegats no seria el millor per intentar netejar la imatge de la casa reial. 

D'altra banda, la seva sortida implicaria que el cas Nóos tornés a ser un dels temes més comentats. Això preocupa a Letícia perquè en el seu moment ja va danyar la imatge de la família reial.


Comentaris

envia el comentari