Imatge dels col·laboradors de 'Sálvame'

Revés a ‘Sálvame’: El nou programa que trastoca tots els seus plans

Pel que sembla, a alguns d'ells no els ha agradat massa la idea

Els col·laboradors de 'Sálvame' estan tenint uns dies realment complicats. I és que, entre altres coses, han iniciat una 'guerra' amb Carmen Borrego i part de l'audiència demana l'acomiadament d'un d'ells En concret, d'Antonio David Flores

No obstant això, si no es tractés de poca cosa, acaben de rebre una notícia de Telecinco que a alguns ha suposat un vertader cop dur. Sí, perquè començarà un nou programa que els obligarà a treballar els diumenges. Ens referim a 'La última cena'. 

Torna un programa d'èxit

Una de les apostes temporals que Mediaset va haver de fer fa uns mesos va ser la citada 'La última cena'. Un programa que es va emetre amb èxit les nits de divendres i en les quals els col·laboradors de 'Sálvame' demostraven les seves habilitats a la cuina. En aquella ocasió, els guanyadors de totes aquelles vetllades va ser la parella formada per Jorge Javier VázquezBelén Esteban

Així doncs, Telecinco ha pensat que és el moment perfecte perquè torni aquest espai a la televisió. Així, segons ha informat la publicació 'Jaleos' del mitjà 'El Español', tornarà d'aquí ben poc. I ho farà per emetre's la nit dels diumenges. En principi, serà així durant tres setmanes. Després, passats aquests dies, tornarà als divendres per deixar aquell espai a la nova edició de 'La isla de las tentaciones'. 

Aquesta notícia, concretament la d'aquestes primeres entregues, no ha fet molta il·lusió a alguns col·laboradors de 'Sálvame'. El motiu? Que s'hauran de veure en la necessitat de treballar el diumenge. I això serà complicat per a alguns que, a més de treballar en aquell programa durant tota la setmana, també ho fan al 'Sábado Deluxe'. Vaja, que alguns col·laboradors tindran tres setmanes de moltíssima feina. No obstant això, malgrat tot, segur que no es queixen massa públicament, tenint en compte la crisi que estem vivint — i la qual anirà a pitjor —.

De moment, el que no se sap són les persones que es posaran entre fogons per sorprendre amb les seves qualitats culinàries. Això sí, es rumoreja que una d'aquestes pot ser l'exparella de Froilà, Mar Torres. Tot i això, no hi ha res confirmat. Haurem d'esperar per sortir de dubtes.