Sorpresa per a Belén Esteban: revelen una nova infidelitat

La col·laboradora de 'Salva'm' s'ha quedat estupefacta

Belén Esteban té una gran amistat tant amb la dona d'Antonio David Flores, Olga Moreno, com amb la filla gran d'aquest, Rocío Flores. Precisament per aquest motiu sempre les ha defensat de totes les crítiques que han rebut. És més, per això en tot moment s'ha posat de la seva banda en la 'batalla' que existeix entre ell i la seva exmuller, Rocío Carrasco

No obstant això, ara la 'princesa del pueblo' s'ha emportat una gran decepció amb Antonio David. En concret, s'ha destapat a 'Sálvame' que ell va ser infidel a la seva esposa en el passat. Un descobriment que ha deixat a la col·laboradora perplexa. 

La infidelitat d'Antonio David

Aquests dies, arrel que l'anomenat programa de Telecinco furgués en el passat d'Antonio David Flores, han sortit informacions a la llum. En concret, ha fet aparició en escena una dona, Isabel Ávila, la qual ha reconegut que quan aquest ja estava casat amb Olga, van tenir una relació en paral·lel. 

Imatges d'anys enrere on ell i aquesta dona apareixen junts en una discoteca són unes de les proves que s'han mostrat. Però allà no ha quedat la cosa. Ella no ha dubtat en sotmetre's al polígraf de Conchita per deixar clar que tot el que explica és veritat. I ho ha aconseguit. Sí, perquè aquest dispositiu ha reconegut que va mantenir relacions sexuals amb el col·laborador de 'Sálvame' i que va estar a casa seva. 

Aquest resultat ha deixat impactats a tots els integrants del programa i, especialment, a Belén Esteban. La presentadora, Paz Padilla, li ha preguntat la seva opinió al respecte i ella ha respost d'allò més seriosa: «Soc amiga d'Olga Moreno i no vull contestar». Una resposta que ha fet que la conductora de l'espai hagi dit: «Llavors, ja estàs responent. Creus a Isabel Ávila». I el silenci de la de San Blas va continuar. 

La resposta dels afectats

Antonio David Flores ha intentat minimitzar el problema. I ho ha fet exposant que això no suposaria la ruptura del seu matrimoni. És més, ha indicat que «he parlat amb Olga [...] Ja són molts anys. Sabem com funciona aquest negoci i són 20 anys junts».

No obstant això, també s'ha volgut conèixer de primera mà l'opinió de Moreno. Per aquest motiu, després de conèixer-se les primeres dades aportades per Ávila, el reporter José Antonio León ha anat darrere de l'actual parella de Flores. En concret, la dona del col·laborador ha estat molt clara: «Jo no poso la mà al foc ni per ell ni per mi. Les coses són com són [...] Estimo al meu marit, ell m'estima a mi i estem bé, amb això us ho dic tot». Tot i això, ha afegit que «jo confio en Antonio David, que em portin una prova i que jo la vegi».

Malgrat això, aquesta era l'opinió d'Olga abans del polígraf de la suposada amant del seu marit. Haurem d'esperar perquè digui el seu pensament després d'haver vist els resultats d'aquella màquina. Una declaració que podria fer-la en el plató de 'Sábado Deluxe' o bé a través de la seva amiga, Belén Esteban.


Comentaris

envia el comentari