URGENT

👉 La Covid no frena i la pressió assistencial als hospitals catalans augmenta

La 'bomba' que Cayetano no esperava: revelen que Eva González també té 'vicis secrets'

La presentadora es passa la major part del dia connectada a una xarxa social per passar les males estones

Cayetano Rivera i Eva González
La presentadora es passa la major part del dia connectada a una xarxa social per passar les males estones | CatalunyaDiari

Encara que el matrimoni d'Eva GonzálezCayetano Rivera semblava un dels més consolidats del panorama social espanyol, a finals del 2019 es va trobar embolicat en una gran polèmica després que es publiquessin unes imatges molt reveladores.

Va ser la revista 'Semana' l'encarregada de fer públiques aquestes fotografies en les quals apareixia el torer passejant pels carrers de Londres acompanyat de Karelys Rodríguez, donant a entendre que es tractava de la seva amant. Encara que va causar molta polèmica, a poc a poc, tot es va tranquil·litzar i va tornar a la normalitat. 

Però ara, l'advocada canària ha tornat a aparèixer i ho ha fet de la manera més sonada que mai. En una entrevista a televisió amb 'Viva la vida', ha confirmat que va mantenir una relació sentimental amb Cayetano Rivera

Imatges de Karelys a una finca familiar dels Rivera

És per aquest motiu que la presentadora no està travessant el seu millor moment, ja que les noves aparicions públiques de Karelys han suposat que tot allò que va causar problemes en el seu matrimoni estigui tornant a aparèixer. I per si no n'hi hagués prou, han sortit noves imatges de l'advocada i el torer, i aquesta vegada d'una forma molt compromesa. 

Altra vegada ha estat la revista 'Semana' la qual ha compartit una fotografia molt íntima de Karelys a la casa que té el germà de Cayetano, Francisco, a Ronda, a Màlaga. Una instantània en la qual, encara que no surti ell, queda clar que van estar junts allà.

Una imatge que no deu haver agradat gens ni mica al torer, ja que es tracta d'un moment molt íntim i privat entre ell i la seva suposada amant.

Un cop que no saben si superaran

No obstant això, la que s'emporta la pitjor part de tota aquesta història és Eva González, la qual està tornant a passar pel mateix que ja va patir fa menys d'un any i un cop del qual probablement no s'ha recuperat encara. 

Tot i això, la presentadora no s'ha pronunciat sobre el tema, encara que sí que ha buscat noves maneres d'entreteniment i una d'elles ha estat el constant ús de Telegram, on passa la major part del dia connectada. 

I encara que intentin dissimular que estan passant per un dels seus pitjors moments com a matrimoni, són diverses les fonts pròximes que han assegurat que Cayetano i Eva estan passant una època molt dura com a parella i del qual no saben si es recuperaran.


Comentaris

envia el comentari