Arantxa de Benito es mulla a la guerra oberta entre Kiko Matamoros i Makoke

L'ex de José María Gutiérrez 'Guti' ha dit la seva sobre aquest conflicte familiar

Arantxa Benito en un 'Deluxe' parlant sobre Guti
Arantxa Benito en un 'Deluxe' parlant sobre Guti | Mediaset

La guerra pública que mantenen Kiko Matamoros i la seva exdona, Makoke, també esquitxa amics i familiars. I és que la parella, durant els més de 20 anys que han estat junts, ha compartit diversos amics, com ara Arantxa de Benito. Tot i que mai s'ha manifestat a favor de cap dels dos, la veritat és que en els últims dies se l'ha pogut veure a Eivissa amb Makoke. Les dues amigues van estar compartint confidències a l'illa balear i fins i tot van estar gaudint de grans jornades de navegació en un iot.

El conflicte familiar dels Matamoros i Makoke

Conscient d'això, la premsa no va dubtar a preguntar-li a l'ex de Guti què opinava sobre el recent conflicte familiar que està vivint Anita Matamoros amb el seu pare i el paper que Makoke estava jugant en aquesta enemistat. Sincera i sense ganes de profunditat en el tema, Arantxa de Benito assegurava que li havia recomanat a la seva amiga que fes les coses de cor. L'ex de Guti, encara que concisa, també ha tingut paraules a l'hora de respondre com veia el conflicte entre pare, filla i exdona.

«Jo sempre he cregut que Makoke és molt bona persona, que té una filla que és meravellosa i els que no som de la seva família no som qui per ficar-nos-hi», confessava Arantxa deixant clar que en aquest conflicte està del costat de la seva amiga i alhora col·laboradora de 'Viva la vida'.

Arantxa de Benito confessa que fa temps que no veu Kiko Matamoros

Pel que fa a la seva relació amb Kiko Matamoros, Arantxa sentenciava: «Fa molt que no el veig. A Makoke la veig més sovint perquè fem activitats juntes però a ell fa temps que no el veig. Però li desitjo salut, és una persona a la qual conec des de fa molts anys i li guardo molt d'afecte, encara que la meva amiga sigui Makoke».


Comentaris

envia el comentari