Les primeres paraules de Joan Carles des d'Abu Dhabi indignen Felip i Letícia

El rei emèrit estaria esperant tornar l'abans possible a Espanya

Imatge de Felip VI amb el seu pare Joan Carles I
Joan Carles I i Felip VI, enfrontats pels escàndols del rei emèrit | Catalunya Diari

Els escàndols amorosos i financers que va protagonitzar i continua protagonitzant Joan Carles I són els que han provocat que, finalment, hagi d'abandonar Espanya. El seu destí no ha estat un altre que Abu Dhabi, una elecció també polèmica. I és que en aquest indret no sols existeix un govern dictatorial sinó que, a més, el pare de Felip VI està envoltat de luxes. Això sense passar per alt que també l'acompanya una 'amiga especial'.

Si aquesta situació ja és evidentment molesta per al rei i per a la seva dona, la reina Letícia, ara el matrimoni reial té encara més motius per estar enfadat. La raó? Que s'han revelat les primeres paraules de Joan Carles I des que resideix en aquest racó d'Àsia.

Les seves primeres declaracions

La revista 'Lecturas' ha estat la que ha recollit aquestes declaracions abocades pel rei emèrit. En concret, ha estat la periodista Pilar Eyre qui ha donat compte d'aquestes. Així, aquesta ha exposat que aquell se sent molt dolgut pel tracte que ha rebut a Espanya. No obstant això, malgrat tot «enyora la vida en aquest país perquè, per molt mal tractat que s'hagi sentit, continua sent el seu».

És més, segons aquesta periodista, Joan Carles I es comunica amb els seus amics i els diu obertament: «Nois, compto els dies que em falten per a tornar».

Aquestes declaracions, segons sembla, no han agradat a la Casa Reial. I és que consideren que no és el moment que el monarca emèrit torni al país. Primer, perquè continuen sortint informacions que no li beneficien en absolut i que posen en risc a la monarquia. Segon, perquè cada vegada és major el clima contra la reialesa que està sorgint a Espanya. Dues situacions les quals, evidentment, tant Felip VI com la reina Letícia coneixen

Per tant, el pare de l'actual rei haurà de continuar, durant una temporada, 'somiant' amb Espanya, però sense trepitjar-la.


Comentaris

envia el comentari