Emma García muy sonriente delante de la cámara

La rutina al llit d'Emma García i el seu marit: «A la dutxa»

La presentadora ha tornat amb moltes forces a 'Viva la vida'

Emma García ha tornat a 'Viva la vida' mostrant el seu costat més picant. La presentadora basca tornava el passat cap de setmana amb les piles carregades i la seva actitud en el plató i amb els col·laboradors va deixar patent que ha descansat prou durant les seves vacances per a afrontar amb energia la nova temporada del programa dels caps de setmana de Telecinco.

< Mentre que Emma García parlava amb Makoke sobre la seva nova relació, la presentadora va deixar anar un comentari d'allò més pujat de to que va deixar als presents amb la boca oberta. «Tu estàs feliç, tu has tingut sexe aquest cap de setmana» li va deixar anar a la col·laboradora mentre la resta de tertulians seguien la broma.

El ritual d’Emma García abans d'anar-se'n al llit amb seu marit

«Et dic una cosa, Makoke, jo també» va confessar de manera natural Emma García davant l'atònita sorpresa dels presents. Sembla ser que la presentadora ja ha deixat enrere les pors que li perseguien quan la pandèmia provocada pel Covid-19 es va començar a estendre. En aquells dies, i a causa de la crisi sanitària, va explicar que el seu apetit sexual s'havia vist reduït per culpa del coronavirus.

«Els primers dies estava tan preocupada que no tenia ganes» començava explicant en una parenceria de sinceritat. A poc a poc, García va començar a assumir la situació per la qual estàvem travessant i va anar recuperant el seu lívid. «Ara ha arribat un moment en el qual m'he vingut a dalt. Arribo a casa i em despullo... No em toquen molt, em manen directament a la dutxa» va revelar entre riures explotant el ritual que havia de seguir per a poder tenir relacions amb el seu marit.

La presentadora, cada vegada més relaxada en directe

El confinament no ha estat gens fàcil per a Emma García, qui no ha faltat ni un sol dia al seu lloc de treball. Per això resulta coherent que la presentadora prengués tot tipus de precaucions per a poder protegir als seus quan tornava del plató.

Poc acostumats a conèixer els aspectes més íntims en la vida de la presentadora basca, sorprèn que cada vegada sigui més habitual en ella que esmenti aspectes que ha mantingut privats. Unes revelacions que l'audiència i els col·laboradors acullen de grat perquè són mostra de la naturalitat i desimboltura d'Emma García.