Primer pla de Kiko Matamoros amb posat seriós

Kiko Matamoros confessa que no pot entrar a casa perquè ella vol separar-se

El col·laborador ha ofert la seva versió sobre el que va passar el dia de la picabaralla entre Ana María Aldón i Gloria Camila

Després d'una intensa temporada en la seva participació a Supervivientes 2022, ara, Kiko Matamoros ha tornat renovat. Si bé només sortir del concurs va haver d'enfrontar-se amb els seus companys de Sálvame, que havien criticat el seu paper en el format, el cert és que el col·laborador ja ha deixat això enrere.

De fet, va decidir prendre's un respir abans de tornar al programa on exerceix de tertulià. Així mateix, amb la seva noia, Marta López Álamo, va fer les maletes i va posar rumb a Tulum (Mèxic).

Allà, la parella va passar unes vacances de somni. I malgrat que van ser uns dies inoblidables, molt aviat van haver d'acomiadar-se del país per tornar a Espanya per atendre les seves respectives obligacions.

L'obligació de Kiko Matamoros era reprendre el seu lloc de treball al programa de Telecinco. I de fet, va tornar amb més força que mai revelant informació sobre algun famós.

I és que, l'exsupervivent semblava tenir alguns detalls, que fins ara no havien sortit a la llum, sobre un dels clans més mediàtics del món del cor: els Ortega-Aldón.

Pla general de Kiko Matamoros a la seva primera entrevista a Sábado Deluxe després de Supervivientes 2022
Kiko Matamoros n'ha explicat tots els detalls | Catalunya Diari

Kiko Matamoros revela el pacte que tenia Ana María Aldón amb José Ortega Cano

Des que Ana María Aldón confessés públicament la crisi matrimonial que estava travessant amb Ortega Cano, tots els mitjans hi han posat el focus d'atenció. Setmana rere setmana apareixien nous rumors al voltant de la parella.

A més, aquesta situació es tornava encara més complexa quan tant la dissenyadora com Gloria Camila van revelar als quatre vents la seva 'tensa' relació. Fins i tot la dona de l'extorero va assegurar que la jove tenia un paper important dins del matrimoni, de manera que podria haver acabat de generar la famosa crisi.

Sens dubte, a mesura que anava transcorrent el temps, el conflicte familiar es feia cada cop més gran. És més, els mitjans van apuntar que el matrimoni ja havia posat fi a la història d'amor. Sobretot, aquest fort rumor va sorgir arran de la suposada picabaralla que hi va haver entre Ana María Aldón i Gloria en presència d'Ortega a la llar familiar.

Després d'una infinitat de teories per part dels diferents programes de Telecinco, la jove decidia intentar resoldre l'assumpte parlant sobre això. «És fals que hi hagi hagut una discussió entre Ana María i jo al jardí», començava dient.

«Jo vaig recollir el meu pare a l'estació i vam marxar cap a casa. L'únic que us diré sobre el tema és que són coses que passen en la intimitat i que ningú ha de saber», explicava la 'influencer' sobre això.

Però per a desgràcia de la filla de Rocío Jurado, el seu testimoni no va evitar que la premsa seguís parlant sobre aquest suposat polèmic episodi. Justament, a Sálvame hi debatien una altra vegada, ja que dubtaven de la veracitat de les declaracions de la fillastra d'Ana María Aldón. Fins i tot es van arribar a qüestionar quin seria el motiu del perquè es va produir aquesta baralla entre totes dues.

Ortega Cano i Ana María Aldón
Ortega Cano podria haver trencat el pacte que tenia amb Ana María Aldón | GTRES

En concret, va ser Kiko Matamoros qui tenia la resposta a aquesta pregunta i va llançar una mica de llum sobre el tema. «Ana María i Gloria no podien coincidir sota el mateix sostre per exigència d'Ana María», revelava. Un pacte que no s'hauria complert el dia que es va produir la famosa discussió entre la dissenyadora i la filla de l'extorero.

Segons el col·laborador, Gloria Camila va anar a passar una tarda de piscina al domicili familiar fins que va arribar l'exsupervivent després de la seva intervenció a Viva la Vida. «En un moment donat, no són conscients del temps, se'ls passa per alt l'hora i quan arriba, segueix a casa», deia.

Immediatament, totes dues s'haurien embrancat en una tensa discussió mentre que, al principi, el marit d'Ana María Aldón no s'hauria adonat de res perquè estava descansant després d'«haver patit un cop de calor».

Kiko Matamoros podria reprendre el contacte amb la seva filla

Després que Kiko Matamoros donés la seva pròpia versió, el col·laborador va haver d'enfrontar-se a parlar de la vida privada. La veritat és que encara que l'exsupervivent és un personatge públic, és força gelós respecte a un tema força espinós per a ell: la seva nul·la relació amb la seva filla Anita Matamoros .

I és que el mes de juliol passat, la noia revelava que no havia perdut l'esperança de tornar a tenir contacte amb el seu progenitor. Sens dubte, unes paraules que a la parella de Marta López Álamo li van agradar.

«Jo tampoc perdo l'esperança, encara que de vegades es viu més còmode sense esperança perquè de vegades és una fàbrica de dolor i decepció», explicava.

«L'estimo com estimo la resta dels meus fills i, suposo que, tard o d'hora, ens haurem de retrobar i intentar posar solució a la nostra separació», concloïa Kiko Matamoros. De manera que la reconciliació entre tots dos podria estar més aviat del que es pensa.