Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Pla general de Kiko Matamoros a la seva primera entrevista a Sábado Deluxe després de Supervivientes 2022

Kiko Matamoros, mut en saber qui és el xicot de Carla Barber

Kiko Matamoros ha pogut conèixer més dades sobre el misteriós home

Kiko Matamoros s'ha quedat perplex aquests dies al conèixer que la seva exnora, Carla Barber, torna a estar embarassada. En concret, només sis mesos després de donar a llum el primer fill. Per això ella està molt feliç per tornar a ser la mare amb la seva parella, que fins ara és un absolut desconegut, públicament parlant.

Ara, però, s'han revelat algunes dades del misteriós home que comparteix la vida amb la doctora i exmodel.

Kiko Matamoros descobreix la seva identitat

El col·laborador de Sálvame és conscient que la Carla va trobar ràpidament l'amor després de separar-se del seu fill, Diego Matamoros. I no només això, va ser tal l'enamorament a primera vista que molt poc després d'iniciar la relació va revelar que estava esperant un nadó. El petit que va néixer el mes de maig passat per cesària i que respon al nom de Bastian.

Tot i donar aquestes dades, la jove no va revelar la identitat del seu xicot, que continua sent un enigma per a la premsa del cor. Sí, perquè encara que se n'ha pogut veure alguna imatge, quan apareix amb ella en xarxes no mostra la seva cara del tot.

Imatge de Carla Barber amb la seva parella.
Kiko Matamoros ja sap qui és el noi de Carla | GTRES

Tot i això, Kiko ha vist que ara han sortit a la llum dades de l'home que ha conquistat Barber i amb qui ha format una família. En efecte, diferents mitjans han publicat que és un empresari francès que respon al nom de Josep, encara que, segons sembla, la seva noia en diu afectuosament Joe.

A més, se sap que resideix a Marbella perquè és on treballa en una empresa que està íntimament relacionada amb el sector farmacèutic. Però això no és tot, doncs la revista Hola! ha fet conèixer que ell és pare de dues filles d'una relació anterior.

Kiko Matamoros és conscient de la solidesa de la relació de Carla Barber

El pare de Laura Matamoros ha pogut, amb aquestes dades, conèixer l'home que va ocupar el cor de Carla després de la ruptura amb Diego. Un home que ha aconseguit que la doctora especialista en estètica estigui vivint el moment personal més ple i feliç. I tot és gràcies a la relació de complicitat, respecte, compromís, passió i amor que han aconseguit crear.

Primer pla de Carla Barber
Kiko Matamoros sap que Carla té el seu xicot com a gran pilar | Instagram

A més, Kiko és conscient que ella ha trobat en Josep un pilar fonamental per poder afrontar els revessos que ha patit recentment. Ens estem referint tant a la bufa que li va ser diagnosticada al seu primer fill com a la malaltia que li va ser descoberta. Exactament se'l va informar que patia una patologia coronària que no té tractament i que pot provocar una mort sobtada.

Malgrat tot, Matamoros ha vist Carla realment pletòrica des que és amb l'empresari. Tant és així que no ha dubtat a dedicar-li alguna vegada missatges que són tota una declaració d'amor. I és que l'ha definit com l'home de la seva vida, juntament amb el fill i el pare.

Això sí, ell té clar que vol continuar sent anònim per a la premsa del cor. Vol que sigui així tant per motius professionals com per personals. I això és una cosa que ella respecta en tot moment, per la qual cosa no comparteix a les xarxes cap imatge on se li vegi el rostre.