Kiko Matamoros amb mascareta.

Kiko Matamoros, molt preocupat per la salut d'un dels seus fills

Diego Matamoros va haver de ser intervingut d'urgència per un dolor a l'esquena

Diego, un dels fills de Kiko Matamoros, s'ha emportat un bon ensurt de salut que ha tingut molt preocupada a tota la seva família.

El jove, que sempre ha estat molt esportista i manté un estil de vida sa, de sobte va notar com la seva esquena començava a fallar. Tot i que no era la primera vegada que havia de fer front a un cop així. Motiu pel qual va acabar sent ingressat a l'hospital i va ser intervingut d'urgència.

Imatge de la família Matamoros.
La família Matamoros durant aquest Nadal | Instagram: diegomatflo

«La meva esquena va començar a fallar. De nou. Divendres estava a casa molt tranquil, preparant el viatge que faríem, perquè marxàvem fora uns dies. De sobte vaig tenir una crisi força severa a l'esquena», compartia Diego amb els seus seguidors.

«Vaig trucar a familiars, a la Marta i a l'ambulància. La Marta es va poder colar per la finestra. Em van traslladar a l'hospital en llitera. He estat sedat. Fa gairebé una setmana que som, però també hi ha hagut moltes coses boniques», explicava.

Encara que, per sort, tenia en tot moment el suport de la seva nòvia, Marta Riumbau, que no se n'allunyava en cap moment.

Captura foto dels stories de Diego Matamoros.
Foto de les stories de Diego Matamoros ingressat a l'hospital | CatalunyaDiari

Tal com explicava el mateix influencer, es tracta d'una malaltia congènita que ja li comença a passar factura. «És un tema congènit degeneratiu, relacionat amb hèrnies discals i amb la medul·la. Em van començar a fallar les cames, em vaig quedar a terra. A sobre no tenia telèfon ni res», explicava.

«Sempre soc una persona previsora i molt neta. Vaig deixar les finestres obertes. Després de més d'una hora, vaig poder agafar el meu telèfon i trucar. Vaig haver d'arrossegar-me i lluitar contra el dolor. Semblava fàcil, però en aquell moment, va ser una tortura», deia una vegada ja més recuperat.

Per sort, i amb el pas dels dies, els seus dolors van anar desapareixent, però confessa que «ha estat una setmana de molt patiment».

De fet, les proves confirmaven que té «una de les vèrtebres anterioritzada», símptoma d'una 'espondilolistesi degenerativa', que és el nom de la malaltia que pateix i que es caracteritza «per la debilitat dels ossos, articulacions i lligaments de la columna vertebral, cosa que redueix la capacitat de mantenir alineada la columna vertebral».

El mateix Matamoros explicava el que li van fer a l'hospital. «M'han fet una ressonància. Una de les vèrtebres està interioritzada, la medul·la està una mica tocada». «Ahir em van fer una intervenció. A la unitat del dolor el que van fer va ser punxar-me a la medul·la i injectar-me corticoides».

L'ensurt de salut que s'ha endut Diego Matamoros

«Això fa que en uns quatre dies pugui començar a caminar més o menys normal. Ara mateix m'aixeco i vaig una mica com una àvia. No em noto gaire les cames. El següent és el tractament amb els fisioterapeutes».

En aquest moment tan complicat, el fill de Kiko Matamoros ha agraït l'amor que li ha donat la seva parella. «Jo he estat aquí amb la Marta cada dia. S'ha portat com una reina, com l'amor de la meva vida. M'ha portat a la suite», deia.

Primer pla de Diego Matamoros.
Diego Matamoros espantat pel seu estat de salut | Instagram: diegomatflo

«Hem estat aquí veient pel·lícules mentre ella s'adormia i jo no. Però he d'agrair a tothom, als metges, a l'hospital, als meus amics i a la meva família».

I un dels que més preocupats estava pel seu estat salut ha estat el seu pare, Kiko, tal com deia a entendre la seva germana Laura. «Ja està una mica millor. La veritat és que han estat uns dies molt complicats, han estat uns dies que ho ha passat molt malament a l'hospital i avui per fi s'ha pogut anar a casa», explicava.

▶️ Kiko Matamoros deja Sálvame por problemas de salud

«Al final em vaig assabentar perquè el meu pare em va trucar dissabte al matí. Jo amb Diego no vaig poder parlar, em va trucar ell i corrent vaig anar a veure'l a l'hospital». «El meu pare ho ha passat malament. Ara, ja una vegada que també a l'hospital estava ben cuidat i la resta, ja està més tranquil, però sí, ha estat un bon ensurt», reconeixia.