Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Carmen Borrego

Carmen Borrego s'enfronta a la pitjor acusació possible: «Estafadora»

La col·laboradora ha parlat alt i clar a la seva entrevista més sincera

Carmen Borrego ha tornat a la càrrega concedint una nova i polèmica entrevista. En aquesta ocasió, la filla de María Teresa Campos es confiava amb Kiko Hernández a la revista Diez Minutos.

Allí, la col·laboradora aprofitava per parlar sobre el tracte rebut de part d'alguns dels seus companys de programa.

«La persona que ha estat més dura amb mi es diu María Patiño. M'ha acusat de coses que m'han fet sentit molt malament», apuntava sense objeccions.

Primer pla de Carmen Borrego somrient
Carmen Borrego ha parlat sobre els diners que ha guanyat a la televisió | GTRES

«Ara tenim bona relació, però m'ha fet molt de mal. Acusar una persona d'estafadora... doncs és fotut», al·legava. Unes declaracions que no han fet gens de gràcia a la presentadora de Socialité. De fet, s'hi mostrava molt dura.

Així, prenia la paraula per acusar-la de «mentidera» i «estafadora» per no explicar la veritat, i assegurava que «està desitjant tenir-la davant per contestar-li amb més contundència».

«Tu saps quina persona ha estat la que t'ha fet més mal, i que no he estat jo», li replicava apuntant directament just a la persona que l'havia entrevistada, Kiko Hernández.

Kiko Hernández i Carmen Borrego fent-se un 'selfie'.
Kiko Hernández i Carmen Borrego mantenen ara una gran relació | Instagram

Tot i això, Carmen no sembla opinar el mateix, ja que ha deixat molt clar que ara el tertulià s'ha posat del seu costat.

«Em sembla que no ets cap ogre. Jo he tingut la possibilitat de trucar-te per dir-te: "Escolta Kiko, m'estàs fent mal", però vaig pensar que era pitjor», reconeixia la col·laboradora.

«En una sola ocasió que jo estava molt malament vaig trucar a Kiko Hernández i ell em va ajudar. I llavors no érem amics».

Carmen Borrego, més sincera que mai

Però més enllà de Sálvame i les seves baralles professionals, Carmen també parlava a Diez Minutos sobre els seus ingressos. «S'han fet tants programes de televisió amb la família Campos que si cobréssim drets d'imatge, podríem viure tranquil·lament totes», explicava.

«No tinc grans ambicions, només viure tranquil·la, no deure diners i poder ajudar els meus fills», afegia.

De fet, confessava que al llarg de la seva carrera havia «guanyat molts diners». No obstant això, acabava gastant-ho ràpidament.

Clan Campos al programa 'Mi casa es la tuya'
Clan Campos al programa 'Mi casa es la tuya' | Mediaset

«Hi va haver un moment que dirigia dos programes diaris i llavors es pagava molt als directors, però he estat molt capritxosa, no he volgut que faltés res als meus fills i he fet el que m'ha donat la gana, que està molt mal fet».

«Jo crec que he guanyat més de vuit milions d'euros durant la meva carrera», apuntava sense miraments.

A més, també parlava sobre la reconciliació amb la seva germana Terelu, que ja és una realitat. «Terelu i jo ara estem molt bé, malgrat que després dels problemes que hem tingut encara no està sent com abans», al·legava.

«A poc a poc. Ho aconseguirem segur... Les dues estem molt contentes que aquesta merda s'hagi acabat, no ens n'ha beneficiat cap, i incloc Alejandra».

Imatge de María Patiño i Jorge Javier Vázquez discutint al plató de Sálvame
María Patiño ha contestat a les paraules de Carmen Borrego a 'Diez Minutos' | Telecinco

D'altra banda, la col·laboradora també es pronunciava sobre la polèmica relacionada amb l'exclusiva de les noces del seu fill gran, José María Almoguera, malgrat que encara no sap en quins termes: «La decisió és exclusivament del meu fill», insistia la col·laboradora de Sálvame. «Si hi ha exclusiva és perquè el meu fill diu sí i sortirà».

«Jo no vendré res, si es pot portar uns diners i fer uns estalvis… Es pot vendre una exclusiva i salvaguardar la seva privadesa, que puntualment pugui vendre una exclusiva no implica que no tingui dret a la seva intimitat», assegurava.

Aquestes declaracions de Borrego coincidien curiosament amb un dia molt important per a la seva mare, María Teresa Campos, que recollia aquest dimecres el seu premi Andalusia de Periodisme 2022.