Fotomuntatge de Marta Riesco i Olga Moreno

El dia que Olga Moreno va deixar les coses clares a Marta Riesco amb una trucada

La periodista ha confirmat que va parlar amb l'ex d'Antonio David

Marta Riesco segueix estant en el focus mediàtic, sobretot després de protagonitzar les seves primeres imatges com a 'parella feliç i enamorada' amb Antonio David. Tota una bomba, ja que fins ara no se'ls va poder fotografiar junts.

Tots dos estaven a la portada de la revista Semana, i la reportera se la veia molt feliç per poder per fi mostrar l'amor que sent per l'exguardia civil.

«Ell té una família, es porten fenomenal, ell vol estar amb mi, m'han fet més mal altres coses que vagi a veure a la seva família. La gent diu que m'ha sortit bé, la gent no s'ha posat al meu lloc ni ha vist les meves circumstàncies», explicava sobre l'assetjament que ha patit.

Imatge de Marta Riesco a Telecinco.
Marta Riesco no deixa d'estar en el focus mediàtic | Telecinco

A més, Riesco revelava detalls fins ara desconeguts com que la seva família ja coneix Antonio David. «M'he enamorat d'una persona que és una imatge pública, la meva família sap amb qui estic i em va dir, aquest home t'està fent molt feliç», confessava.

▶️ Marta Riesco rompe su silencio y habla de la portada de la revista Semana

I, pel que sembla, la periodista fins i tot hauria tingut una tensa conversa amb Olga Moreno en què s'haurien deixat les coses clares. Una trucada que es produïa just després de sortir a la llum la seva relació, encara que Riesco no ha donat detalls sobre el que van parlar.

Fotomuntatge de Marta Riesco i Antonio David Flores
Marta Riesco i Antonio David estan millor que mai | CatalunyaDiari

«Jo no parlaré d'una conversa íntima que vaig tenir amb Olga Moreno, que ni s'ha pronunciat ella ni em pronunciaré jo», deia Riesco.

Respecte als seus futurs plans amb Antonio David, Marta parlava sense pèls a la llengua sobre la possibilitat de casar-se i tenir fills. Plans dels quals ja podria saber el seu entorn més proper. «No em sembla normal que amb l'enamorada que estic no em volgués casar, jo vull tenir fills amb la persona de qui estic enamorada», explicava sobre això.

Marta Riesco, més feliç i enamorada que mai

Cal destacar que aquests últims mesos la periodista ho ha passat molt malament, arribant a ingressar a la Clínica López Ibor de Madrid per rebre tractament psicològic.

«Tinc por de passar com ho vaig passar quan estava de baixa i em facin plantejar deixar la meva professió i perdre suports o amistats per dir que estic enamorada d'una persona així de polèmica», confessava.

Això sí, tot i que ara passa un gran moment al costat de l'ex d'Olga Moreno, sap que li costarà recuperar la confiança de Rocío Flores, la seva filla.

Totes dues van començar una gran amistat arran del seu treball a El Programa de Ana Rosa, però la jove es va sentir traïda després de descobrir que tant el seu pare com la reportera li havien mentit i amagat la seva relació.

Antonio David Flores caminant pel carrer amb mascareta.
Antonio David Flores va ser enxampat sortint de casa de Marta Riesco | Europa Press

«No depèn de mi parlar-ne, jo espero que amb el temps i que tots vegem quines són les intencions de cadascuna», explica Riesco.

«Jo no l'anomeno perquè vull respectar els seus temps. Per mi això ha sigut una baixada professionalment. Això ha estat el cop més gran de la meva carrera, ha estat un abans i un després, la gent ha parlat coses negatives».

I sobre la publicació de les seves fotos al costat de l'exguardia civil a la revista Semana, Marta va dir que està molt contenta. «Més que per treure'm un pes de sobre, és perquè era el pas següent que s'havia de fer i s'ha fet».

«Hem estat un temps evitant fer algunes coses», deia. «Ell havia de fer les seves coses i volíem fer el menor mal possible fins que veiéssim que era el millor moment per exposar-se». Però no va voler entrar en detall sobre si les fotos van ser pactades o no. «No en parlaré res, si s'ha cobrat o no s'ha cobrat, ni què és, ni què no és...».