Primer pla de Carme Chaparro

La catalana Carme Chaparro revela que té una malaltia incurable: foto impactant

Carme Chaparro s'ha sincerat a les seves xarxes socials

Carme Chaparro sempre s'ha caracteritzat per parlar sense embuts sobre qualsevol tema. Sigui alguna qüestió sobre la seva vida privada o un assumpte mediàtic que acapara milers de titulars a la premsa, la comunicadora opta per la naturalitat i l'espontaneïtat a les seves xarxes socials.

«En el meu cas, que algú faci un acudit no m'importa, però hi ha gent que pateix de veritat i a la qual li pot resultar molt dolorós. Encara que, per sobre de tot, mai es pot reaccionar amb violència. Mai», opinava aquesta setmana arran de la bufetada de Will Smith a Chris Rock a la gala dels Oscar.

Sempre des del respecte i la tolerància, la periodista aprofita l'altaveu d'internet per mostrar la seva opinió i compartir algunes vivències personals. Tant és així que ha arribat a sincerar-se sobre el seu historial mèdic, revelant les malalties cròniques que pateix.

Carme Chaparro sofreix sordera
La periodista Carme Chaparro s'ha sincerat amb els seus seguidors a les xarxes | GTRES

En aquesta darrera ocasió, Chaparro ha explicat als seus més de 153.000 seguidors a Instagram que pateix una malaltia incurable a la pell, mostrant les conseqüències visibles de la seva patologia.

Carme Chaparro revela als seus seguidors l'altra malaltia crònica que pateix

Ja fa uns quants anys, Chaparro ens sorprenia en revelar a 'Cuatro al día' que pateix un complicat problema d'audició causat a conseqüència de la malaltia de Ménière. Un trastorn crònic de l'orella interna que afecta l'equilibri i l'audició.

Si escau, el trastorn li ha produït deficiència auditiva a les dues orelles. Només té una capacitat auditiva del 35% a l'orella dreta, on porta un discret audiòfon que fa que la vida sigui més fàcil.

A més a més, pateix una malaltia coneguda amb el nom de tinnitus, que li causa una sensació de brunzit permanent.

«Més enllà de la pèrdua d'audició, tinc un brunzit constant. Si estic parlant amb tu, m'he de concentrar per escoltar-te. En un lloc on hi ha molt de soroll, en un bar per exemple, no aconsegueixo entendre la gent, així que m'he de fixar als llavis o acostar-me molt», revelava la periodista fa un temps en una entrevista publicada a la pàgina la web de Telecinco.

Carme Chaparro i el seu marit, Bernabé Domínguez
Carme Chaparro està feliçment casada | GTRES

Ara, però, hem descobert que aquesta no és l'única malaltia crònica que pateix la presentadora. I és que, tal com acaba de revelar, també pateix una malaltia incurable a la pell que li causa efectes molt visibles.

La malaltia dermatològica que pateix Carme Chaparro i les seqüeles

A través d'una publicació al seu compte d'Instagram, la periodista ha compartit una impactant fotografia per mostrar les conseqüències de la seva malaltia a la pell.

«Això que veieu és una malaltia de la pell. No se sap què la causa, però quan tinc un brot les mans se m'omplen d'aquesta mena d'èczemes. Són dolorosos, sobretot si freguen amb alguna cosa», comença escrivint a la seva publicació.

Amb l'objectiu de conscienciar sobre la seva malaltia, la periodista no ha tingut objeccions a ensenyar els dits de les mans plens d'èczemes.

«De vegades el brot té a veure amb l'estrès, d'altres, amb una cosa que he tocat, però no se sap exactament. No hi ha cura, només pomades per intentar que la remissió del brot sigui ràpida», explica en el seu 'post'.

«A mi només m'afecta les mans, i només una o dues vegades a l'any, però hi ha persones que el pateixen per altres parts del cos molt més visibles i molestes, i que de vegades poden sentir-se estigmatitzades», assenyala emfasitzant la seva solidaritat amb aquells que pateixen la malaltia.

Afortunadament, si escau, només apareixen en aquesta part del seu cos, però moltes altres persones ho pateixen a tota la pell.

▶️ Juan y Medio habla del drama de su paternidad