Primer pla de Rocío Flores amb la mirada perduda

Rocío Flores, assenyalada com a causant de la ruptura del matrimoni

Rocío Flores, a l'ull de l'huracà després de la confessió que ho pot trencar tot

Rocío Flores ha llegit una entrevista que la deixa en eivdència. Una bomba informativa que ha sortit recentment.

'Lecturas' ha publicat una de les entrevistes més esperades del moment. I Rocío Flores s'ha quedat estupefacta en veure com una de les persones de l'entorn de la seva família ha parlat molt malament d'ella.

Rocío Flores amb posat seriós en un plató
Rocío Flores ha sigut criticada per una persona del seu entorn | Telecinco

Parlem de les declaracions que Ana María Aldón ha fet a la revista esmentada. Ha sigut molt directa quan ha parlat del matrimoni amb José Ortega Cano. I també de les persones que han provocat que la història d'amor amb el torero s'hagi anat esquerdant.

Rocío Flores, una de les grans perjudicades de l'entrevista

Una de les declaracions més fortes que ha fet té a veure amb un episodi del passat. I és que la de Sanlúcar ha revelat que va tenir temptacions de suïcidi per culpa de la seva família política. Unes paraules que han provocat un nou terratrèmol a la família del destre i que poden tenir conseqüències.

El cas és que la tertuliana de Telecinco no ha tingut pietat a l'hora de parlar del seu marit i de Rocío Flores, que han sigut els grans perjudicats d'aquesta entrevista.

Imatge d'Ana María Aldón i José Ortega Cano sortint de l'hospital
El matrimoni d'Ana María Aldón i Ortega Cano és a la corda fluixa | Europa Press

Després dels rumors de ruptura, semblava que Ana María i José seguien junts, i res més lluny de la realitat. Fins i tot se'ls va veure fent coses plegats. Ara, però, aquest nou atac al seu marit en forma d'exclusiva ho pot dinamitar tot.

La ruptura del matrimoni cada cop és més a prop, i ningú se sorprendria si es produís d'aquí a uns dies.

Rocío Flores, al punt de mira d'Ana María Aldón

Sobre Rocío Flores, l'entrevistada ha deixat clar que amb prou feines hi té relació. «Mai he tingut gaire relació amb ella. Quan vaig anar a 'Supervivientes', no sabia ni on vivia», ha dit a 'Lecturas' sobre la relació amb la jove.

Per acabar-ho d'adobar, Aldón també ha revelat que va tenir una picabaralla amb ella quan va tornar del reality. «No li he dit mai el mal que em va fer», ha declarat.

Ana María Aldón de perfil plorant a un plató de televisió.
Ana María Aldón s'ha obert en canal en una exclusiva que ha generat molta polèmica | Mediaset

Pel que fa a 'Supervivientes' , confessa que Ortega Cano li va demanar de totres totes que no ho anés. «Em va dir: "No hi vagis. Ja et pago jo el que et pagaran". I jo li vaig respondre: "No ho entens. Me'n vaig peti qui peti. Necessito saber que tinc un valor!”», va exclamar.

La tertuliana confessa que es volia suicidar

A més, ha explicat que el seu marit, José Ortega Cano, una vegada va fer un comentari que li va fer molt de mal. «Quan el meu marit va dir que Rocío Jurado era l'amor de la seva vida, em vaig ensorrar, em vaig sentir menyspreada».

«Malgrat tot, estar amb ell m'ha compensat. El que més ha valgut la pena d'estar amb ell ha sigut el meu fill. És molt fort, però no només físicament, de caràcter és igual que el pare», ha dit l'entrevistada.

▶️ Ana María Aldón estalla ante la prensa tras los rumores de divorcio con José Ortega Cano

Així mateix, no ha escatimat en detalls quan ha parlat de com la va fer patir la família d'Ortega, i és que gairebé acaba en tragèdia. «Em volia suïcidar per culpa de la meva família política. Un dia, vaig agafar el cotxe, no podia més. Volia xocar contra el primer que vingués. Si venia un camió, contra el camió, i si hi havia un terraplè, contra el terraplè», lamenta.

«La família del meu marit va estar a punt de posar fi a la meva vida. M'acabava de quedar embarassada, i per què havia d'aguantar tanta injustícia? No els perdonaré mai que posessin en dubte que José era el pare», ha conclòs amb molta contundència.