Bruce Willis somrient i saludant a càmera

Bruce Willis es retira: la seva filla anuncia que li han detectat una malaltia molt greu

Amb 67 anys, Bruce Willis deixa la gran pantalla

El món del cinema està commocionat davant la retirada sobtada de Bruce Willis, conegut internacionalment per haver participat en algunes de les pel·lícules més taquilleres de Hollywood.

L'actor nord-americà d'origen alemany deixarà la gran pantalla als 67 anys. Una notícia que ha sortit a la llum després del preocupant comunicat que la seva família ha emès recentment.

Concretament, ha sigut la seva filla gran, Rumer Glenn Willis, fruit del matrimoni amb Demi Moore, qui ha revelat el motiu de la retirada de Bruce.

Pla mitjà de Bruce Willis
Bruce Willis té una malaltia cognitiva molt greu | Europa Press

Tal com Rumer ha publicat a 'Instagram, al seu pare li han diagnosticat una malaltia cognitiva que li està generant molts problemes de salut.

Bruce Willis es retira del cinema a causa de la malaltia que li han detectat

La família de Bruce Willis no ha trigat a compartir públicament la malaltia que afecta l'actor.

Conscient de l'enorme afecte que li tenen els seus fans, Ruber Glenn Willis ha optat per emetre un comunicat tremendament sincer i demolidor sobre la situació del seu pare.

L'actor ja feia temps que experimentava alguns efectes de la malaltia, i, finalment, els professionals mèdics li han diagnosticat la patologia.

«Com a família, us volem comunicar que el nostre estimat Bruce té problemes de salut. Recentment li han diagnosticat afàsia, que li està afectant les habilitats cognitives», comença dient el comunicat de Rumer Glenn.

La filla gran de Bruce Willis ha reconegut que el seu pare no podrà continuar treballant a causa d'aquesta patologia. Els efectes comencen a ser cada cop més visibles i l'actor s'haurà de retirar.

«Com a resultat d'això i amb molta consideració, s'allunya de la carrera que tant ha significat per a ell. És un moment extremadament complicat per a la família, i estem molt agraïts per l'amor, compassió i suport que ens transmeteu contínuament», escrivia ja jove a Instagram.

Afàsia: la malaltia que ha fet que Bruce Willis es retiri als 67 anys

L'afàsia és un trastorn greu que, en la majoria dels casos, es produeix per un dany cerebral. Acostuma a derivar en la pèrdua de capacitat per a expressar-se i afecta la capacitat de comprensió.

El principal símptoma d'aquesta malaltia és la pèrdua de la parla, ja que la lesió es produeix principalment a les zones que processen el llenguatge.

Bruce Willis en un esdeveniment públic
L'actor és famós per haver protagonitzat 'Jungla de vidre', entre altres pel·lícules | Europa Press

De moment, però, no se sap fins on ha arribat la lesió ni la fase de la malaltia en què es troba l'exmarit de Demi Moore.

Famós per haver treballat en pel·lícules tan taquilleres com 'Jungla de vidre', 'Pulp Fiction', 'El cinquè element' o 'Armageddon', Bruce Willis és considerat un dels actors més rendibles de la indústria del cinema.

Sigui fent un paper estel·lar o secundari, els films on ha sortit han recaptat més de 7.500 milions de dòlars a les taquilles de tot el món.

Després d'una llarga carrera a Hollywood, l'actor es retirarà als 67 anys i començarà una nova etapa de la seva vida amb el suport incondicional de la seva família.

«Estem passant per això com a família. Com sempre diu ell: "Viu-ho". I precisament volem fer això: viure. Amb amor, de part d'Emma, ​​Demi, Rumer, Scout, Tallulah, Mabel i Evelyn», acaba dient el missatge de la filla gran de Bruce a Instagram, on deixa clar que tota la família està unida per a lluitar contra la malaltia.