YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Kiko Matamoros revela la notícia que sorprèn tothom: serà l'any 2021

Confessió molt personal del col·laborador de 'Sálvame'

El col·laborador Kiko Matamoros al plató de 'Sálvame'
Kiko Matamoros ha revelat els seus plans per aquest 2021 | Telecinco

Seguint l'exemple dels seus companys de 'Sálvame', Kiko Matamoros ha fet un balanç de l'any 2020 i ha confessat que aquest pròxim 2021 es casarà amb la seva parella, la jove model Marta López Álamo

El missatge nadalenc per al col·laborador

Tots els col·laboradors de 'Sálvame' han rebut un emotiu missatge durant aquests dies previs a les Festes de Nadal, i en el cas de Kiko Matamoros ha estat la seva parella qui ha volgut desitjar-li un bon Nadal: «Encara que aquest any serà diferent, ens tenim l'un a l'altre que és el més important», i ha afegit: «Gràcies per aparèixer a la meva vida. T'espero a casa. T'estimo».

Aquest missatge de Marta ha fet somriure a Matamoros, que no ha pogut evitar confessar que està molt enamorat d'ella. És més, ha assegurat que està vivint una etapa molt feliç gràcies a Marta. 

Kiko Matamoros 'perd el cap' per Marta i té plans de boda

El col·laborador de 'Sálvame', tot i que li costa parlar dels seus sentiments, ha reconegut que sent molt d'amor per la seva parella. Així mateix, ha afegit que està molt orgullós de la relació que té i que, precisament, per això li dol que hi hagi gent que els qüestioni. És més, ha reconegut que li resulta molt dur que algú menyspreï a Marta.

Veient la seva manera de parlar de López Álamo, l'estrella del programa -Carlota Corredera- ha volgut preguntar a Kiko si té pensat casar-se. I la resposta d'ell no ha pogut ser més contundent: «Crec que hi ha moltes possibilitats». Així mateix, ha deixat clar que està molt enamorat: «Aquests dos anys al seu costat han estat un regal molt gran i he estat tan feliç... Em costaria molt viure sense ella, suposant que això succeís, que algun dia haurà de succeir, però estic molt feliç».

D'aquesta manera, Kiko Matamoros ha confessat els seus plans de boda. A més, cal recordar que en més d'una ocasió ha afirmat que li encantaria tornar a ser pare. Per a Kiko no és cap inconvenient tenir ja cinc fills: quatre del seu primer matrimoni amb Marian Flores i un amb Makoke.

El missatge d'amor a Marta López Álamo

Per finalitzar el seu balanç de l'any 2020 i establir els seus desitjos per al 2021, el col·laborador ha volgut respondre al missatge de Marta López Álamo. Així doncs, ha mirat directament a càmera i amb un somriure d'enamorat li ha dit: «Gràcies per haver-me fet immensament feliç. Espero poder estar a l'altura del que has fet, de la teva valentia, de la teva honradesa i sé que no t'ho podré pagar ni correspondre't en la mesura que ho has fet tu amb mi. T'estimo molt. Ho saps i tant de bo estiguem molt de temps junts».

D'aquesta manera, Kiko Matamoros ha deixat molt clar que és feliç i que està enamorat de Marta. Hi ha molta gent que no apostava per aquesta relació, però està clar que han demostrat que el seu és amor de veritat. Tant és així que somien en convertir-se en marit i dona i fins i tot amb tenir un fill.


Comentaris

envia el comentari