El motiu de la misteriosa escapada de Paloma Cuevas a Mèxic

L'empresària s'allunya dels focus mediàtics i agafa un avió en plena pandèmia

Primer pla de Paloma Cuevas amb ulleres de sol
Paloma Cuevas viatja a Mèxic en plena pandèmia | GTRES

Des que va sortir a la llum la ruptura entre Paloma Cuevas i Enrique Ponce, tots dos estan en el punt de mira. Són l'exparella del moment i seguiran sent-ho fins que no signin la seva sentència de 'mort': el divorci.

El passat dimarts, Ponce va estar al domicili madrileny de Paloma. Després de la visita, el torero va abandonar la casa en el seu vehicle i, menyspreant la presència dels periodistes que hi havia a les portes de l'habitatge, no va abaixar la finestra per explicar el motiu de la visita. 

Paloma i el suposat romanç amb el Doctor Villamor

Sí, Paloma torna a estar en el focus mediàtic. Segons expliquen diversos mitjans, Paloma Cuevas manté un suposat romanç amb el Doctor Villamor, molt conegut per haver reparat el maluc del rei emèrit. No obstant això, Paloma nega haver refet la seva vida amorosa. 

L'empresària encara no ha explicat perquè es veu amb el doctor en la intimitat. Segons ha pogut saber aquest mitjà, els seus amics asseguren que Paloma no ha fet aquest pas sentimental: «Ella ens ho ha negat. Ens diu que no està preparada, que està centrada en altres coses».

Així doncs, Paloma no està preparada per tenir una nova relació i prefereix centrar-se en els seus éssers estimats més propers. Ara bé, sabem que Paloma Cuevas ha viatjat a Mèxic en plena pandèmia. L'empresària segueix amb la seva vida, i li és igual si sola o acompanyada. 

Rumb a Mèxic per començar el 2021 amb bon peu

Enrique Ponce encara no ha pogut signar el divorci per problemes econòmics, i els papers segueixen en un despatx d'advocats. Tot i això, l'exparella manté una bona relació, sobretot pel bé de les seves dues filles.

Segurament Paloma Cuevas ha decidit marxar a Mèxic, país en el qual té grans amistats, per desconnectar dels rumors i del seu exmarit. L'empresària necessitava allunyar-se del focus mediàtic, i  és per això que ha decidit agafar un avió i viatjar a l'altre costat de l'Atlàntic. Paloma començarà l'any 2021 d'una manera més relaxada, junt amb els seus amics de Mèxic i deixant les males energies a Espanya. 

9.000 km en plena pandèmia

Ara bé, cal recordar que Paloma Cuevas ha viatjat en plena pandèmia. Segons informa la revista 'Semana', Paloma ha complert amb les mesures que marca el govern, viatjant amb mascareta i seguint les mesures de seguretat. La Covid-19 i la crisi mundial no han pogut amb ella, que ha volgut escapar-se i recórrer 9.000 quilòmetres amb l'objectiu d'arribar a Mèxic i retrobar-se amb la seva gent.


Comentaris

envia el comentari