YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

El missatge d'Ana Obregón el primer Nadal sense Álex Lequio que trenca el cor

L'actriu recorda l'absència del seu fill a Instagram

Ana Obregón en un acte promocional de SinSombrero
Ana Obregón ha confessat que aquest any no ha celebrat la nit de Nadal | GTRES

Les Festes de Nadal de 2020 estan sent molt diferents. Són moltes les persones que aquest any han perdut a un ésser estimat, i Ana Obregón és una d'elles. L'actriu està vivint les seves primeres festes nadalenques sense el seu fill Álex Lequio, que va morir el passat mes de maig després de dos anys de lluita contra un càncer. El jove empresari, i únic fill d'Ana Obregón, era el motor de la seva vida, que s'ha apagat des del seu tràgic comiat.

Ana Obregón no celebra la nit de Nadal per l'absència d'Álex Lequio

Des de llavors, l'actriu no ha estat capaç d'aixecar el cap, especialment en aquestes dates tan assenyalades que no ha volgut celebrar sense el seu fill. De fet, Ana Obregón ha volgut expressar-se al seu compte d'Instagram amb dues publicacions. «Aquest any no celebraré la nit de Nadal. No puc. Però vull desitjar-vos de tot cor una nit plena de Pau, Amor i Salut», ha començat escrivint l'actriu en una publicació en què es pot veure una fotografia d'ella amb Álex Lequio celebrant la nit de Nadal de 2019. 

Com tothom, l'actriu està travessant un any especialment dur per la pandèmia de la Covid-19. Un any que, si s'escau, i en el cas d'altres famílies que han perdut un ésser estimat, ha estat encara més difícil. «Sé que per les restriccions molts penseu que és dur deixar una cadira buida, i ho és. Però és molt més dur per als milers d'espanyols que malauradament deixarem aquesta cadira buida per sempre», ha assegurat la presentadora.

Ana Obregón ha volgut recordar a tots els infants i joves que no han pogut guanyar la lluita contra el càncer. A més, ha deixat clar que el seu dolor estarà sempre latent, ja que mai serà capaç d'acceptar la mort del seu fill. «Aquesta nit el Pare Noel estarà molt enfeinat portant regals al cel als més de 30.000 nens i joves que ens han deixat aquest any pel maleït càncer. I a tu et portarà l'amor infinit de la teva mare que mai acceptarà el teu comiat», ha conclòs l'actriu.

Els emotius missatges a Instagram

No obstant això, aquest últim missatge de la nit de Nadal no ha estat l'únic que ha publicat Ana Obregón durant les Festes de Nadal. Aquestes festes eren molt especials per a Álex Lequio, i és per això que Obregón encara pateix més la seva absència. 

«Des de petitó t'encantaven les Festes de Nadal. M'has regalat els 27 Nadal més feliços de la meva vida. Amb el pare miraves al cel per veure si arribava el Pare Noel mentre jo amagava els regals sota l'arbre», ha recordat l'actriu en una publicació anterior a la nit de Nadal.

L'actriu ha publicat un vídeo molt emotiu en què apareixen diverses imatges del seu fill, des de petit fins gran. La seva defunció marcarà un abans i un després en la vida de l'actriu, que ja no podrà tornar a gaudir d'aquestes dates tan assenyalades.

«Ara em toca a mi mirar al cel per veure l'estrella que més brilla i sentir la teva llum que em dona forces per viure aquest Nadal, que ja no és Nadal i que ja mai ho serà sense tu», ha assegurat Ana Obregón. Tot i que la nit de Nadal ha estat especialment dura per a Ana Obregón, l'actriu ja s'està preparant per rebre l'any nou davant l'atenta mirada de tots els espanyols.


Comentaris

envia el comentari