Primer pla de Kiko Matamoros

Kiko Matamoros revela a 'Sálvame' el secret de la seva companya més rebel

Kiko Matamoros acusa una de les seves companyes de 'Sálvame'

Kiko Matamoros ha tornat a protagonitzar una tensa trobada amb una de les seves companyes de programa. Ens referim, com no pot ser altrament, a Laura Fa. El col·laborador i la tertuliana han tingut els seus estira-i-arronsa en el passat, i sembla que mai no s'entendran.

Durant la tarda passada, Kiko Matamoros destapava al programa una de les grans manies secretes de la seva companya. Segons el col·laborador, a Laura li encanta «administrar vides alienes». Això va sorgir arran que els col·laboradors estaven debatent sobre el fitxatge d'Alma Bollo a 'Supervivientes 2023'.

Laura Fa no podia entendre com una noia tan jove havia abandonat els estudis per entrar al concurs. D'altra banda, Kiko no creia les paraules de la seva companya.

Kiko Matamoros destapa Laura Fa en ple directe

Els enfrontaments entre els col·laboradors de 'Sálvame' és el pa de cada dia al plató del programa. Però si hi ha dos col·laboradors que han protagonitzat moments tensos en els darrers temps, aquests són Kiko Matamoros i Laura Fa. Sembla que el col·laborador de televisió i la periodista sempre tenen idees diferents i xoquen al programa.

L'última topada entre tots dos va ser durant la tarda passada, quan parlaven dels fills de Raquel Bollo. Manuel Cortés i Alma Bollo han sorprès tothom amb el seu fitxatge pel reality més extrem de la televisió. Manuel sí que ha trepitjat alguna vegada els platós de televisió, però Alma és tota una desconeguda per l'audiència.

Al programa, s'obria el debat sobre els motius que hauria portat la filla de Raquel a participar al reality. Pel que sembla, la jove hauria deixat la carrera a mitges per poder participar a 'Supervivientes'.

«A mi em sembla bé que vulguem destacar coses bones, però estar estudiant i deixar-ho per anar-te'n a un reality em sembla… no em sembla l'oportunitat de la vida, deixar una carrera, que hauràs de treballar d'això, per anar-te'n a un reality, em sembla contradictori», sentenciava Laura Fa, deixant clara la seva postura.

Aquest comentari no va ser ben vist per Kiko Matamoros, que no va dubtar a replicar-lo i destapar l'actitud que sempre té la periodista, segons ell. Kiko Matamoros considera que la seva companya sempre opina sobre la vida dels altres, volent aplicar el seu criteri a tot.

Imatge de Kiko Matamoros a 'Sálvame'
Kiko Matamoros va ser molt contundent amb una de les seves companyes | TELECINCO

«Tens una afició a administrar vides alienes», li deixava anar el col·laborador a la periodista. D'aquesta manera, Kiko revela aquesta actitud oculta de la periodista. «Podrà fer una criatura el que li doni la gana davant d'una oportunitat econòmica?», sentenciava Matamoros.

Però Laura, lluny de quedar-se callada, responia a les paraules del seu company. «Estem aquí comentant. No?»

La tensa relació entre Kiko Matamoros i Laura Fa

Va ser el mes d'octubre passat quan el col·laborador i la periodista van protagonitzar una altra tensa trobada. Laura Fa ha opinat amb molta llibertat sobre la relació de Kiko Matamoros i la seva xicota, Marta López. La periodista ha carregat, i molt, amb el tema de l'edat.

Foto de Laura Fa i Kiko Matamoros a 'Sálvame'
Els enfrontaments entre Laura Fa i Kiko Matamoros venen de lluny | Telecinco

Tothom sap que aquest és un tema molt delicat per Kiko Matamoros i que, només treure'l, el col·laborador perd les formes per complet. Sembla que els dos televisius no s'entendran mai, almenys no en un futur pròxim.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!