Primer pla de Kiko Matamoros amb posat seriós

Kiko Matamoros vol tallar la relació quan torni de 'Supervivientes'

El col·laborador ha pres una decisió que canviarà la seva vida

Kiko Matamoros està concursant a 'Supervivientes 2022', i l'experiència està sent més complicada del que sembla. Una psicòloga s'ha posat en contacte amb la redacció de 'Socialité', espai presentat per María Patiño. L'experta ha revelat que el polemista està descobrint els seus límits, procés que ha fet que perdi tot l'amor propi.

Kiko Matamoros va tenir una conversa amb la seva companya Anabel Pantoja abans de viatjar a Hondures per a aclarir la situació. Van pensar que el millor per a tots dos era «deixar al marge les coses de fora», per això han estat un temps sense tenir problemes. Però el pacte s'ha acabat, i l'exmarit de Makoke ja no aguanta més: vol trencar la relació cordial amb la sevillana.

Marta López i Kiko Matamoros
Kiko Matamoros té el suport de la seva parella, Marta López | GTRES

Kiko, segons han explicat a 'Socialité', està cansat d'Anabel, amb qui ja ha tingut més d'una discussió acalorada. Tot fa pensar que quan torni a Espanya, no tindrà tracte amb ella, encara que hauran de coincidir al plató de 'Sálvame'. El vincle que tenen passarà a ser estrictament professional, perquè Matamoros ha tocat fons i no vol aguantar més situacions així.

Des que va començar a fer carrera a la televisió, Matamoros s'ha enfrontat a molts obstacles, però no s'havia vist mai en la situació en què es troba actualment. Ha patit una lesió muscular que li impedeix fer algunes proves, cosa que ha interpretat com un fracàs personal. La psicòloga que ha parlat al programa de María Patiño assegura que la frustració li pot jugar en contra.

El col·laborador prefereix apartar-se d'Anabel, tot i que tothom pensava que formarien equip i lluitarien junts. La neboda d'Isabel Pantoja no vol ser l'ombra de Kiko, sinó que es vol guanyar el seu propi protagonisme. Per això no comparteix gaires moments amb ell i quan coincideixen és per discutir o enfrontar-se.

Kiko Matamoros té una bona defensora

Kiko Matamoros coneix el món de la televisió més que ningú, però ha comès molts errors. El que sí que ha fet bé ha estat triar una bona defensora: la seva nòvia, Marta López. La model, amb un tarannà envejable, respon a totes les crítiques que pertorben la seva parella.

Matamoros ha fet saltar les alarmes, i alguns companys seus de 'Sálvame' estan decebuts perquè no entenen la seva manera de concursar al reality. Tothom pensava que estava preparat per a fer qualsevol prova física, però ha demostrat que no està a l'altura. Encara que sigui un tema amb què no se sent còmode, és cert que ja té una edat, i això és un impediment.

Jorge Javier Vázquez, presentador de 'Supervivientes', és amic de l'ex de Makoke, i va aprofitar aquesta confiança per fer-li una broma. Li va dir que no podia saltar des de l'helicòpter perquè era massa gran, i ell no es va prendre bé aquest atreviment. Marta López defensa que el seu nòvio és coherent i que ja s'havia preparat per a rebre certs comentaris.

Primer pla d'Anabel Pantoja.
Kiko Matamoros està molest amb Anabel Pantoja | Instagram

 

Kiko Matamoros ha passat a l'acció

El polemista s'està habituant a estar a l'illa i cada cop té més confiança, per això fa aquests atacs a Anabel Pantoja. Jorge Javier Vázquez pensava que la cuidaria, però s'equivocava: la situació és més crítica que mai. El més probable és que el col·laborador talli la relació amb la sevillana quan torni a Espanya, ja que el comportament que té amb ell l'està disgustant.

Kiko ha descobert una Anabel que no li agrada, una persona massa artista que sap que el focus l'enfoca a ella. És un dels pilars del concurs, i el tertulià vol arribar fins al final, així que el seu objectiu és que la jove abandoni l'illa com més aviat millor. Ara només queda esperar el veredicte del públic per a veure qui dels dos té més poder.