Primer pla de Kiko Matamoros

Kiko Matamoros, en xoc després de rebre suport de qui menys esperava

El tertulià s'ha quedat sense paraules quan ha vist qui l'ha recolzat a 'Supervivientes'

Kiko Matamoros està patint de valent les primeres setmanes com a concursant de 'Supervivientes'. L'últim repte del col·laborador de 'Sálvame' no ha estat tan suportable com ell esperava. I ha viscut moments molt complicats a la primera de canvi.

I és que a Matamoros, de 65 anys, no poder alimentar-se bé li està passant factura, i en més d'una ocasió s'ha vist sense força. I això és degut a que no està en les condicions físiques òptimes per a fer front a una aventura com aquesta.

A més, el polemista ha patit diverses lesions. Per exemple, s'ha fet mal a l'abductor, cosa que l'ha deixat sense participar en un parell de proves de recompensa.

Kiko Matamoros a l'helicòpter de 'Supervivientes'
A Kiko, sobreviure a Cayos Cochinos li està costant més del que pensava | Mediaset

Tot i aquests contratemps, el veterà col·laborador no vol defraudar la seva gent. Sobretot, no vol quedar malament amb els seus fills i amb Marta López Álamo, la seva parella. Sembla que a mesura que passen els dies va remuntant com bonament pot, encara que el cansament fa efecte i les condicions són duríssimes.

Kiko Matamoros, sorprès amb el suport que ha rebut

Recentment, Matamoros ha vist com des d'Espanya li ha arribat un suport que no s'esperava ni de bon tros. I és que la seva ex i enemiga número u, Makoke, ha parlat alt i clar de la participació de Kiko a 'Supervivientes', i el que ha dit ha sorprès molt.

Imatge de Kiko Matamoros i Juan Muñoz a la zona de nominacions a Supervivientes
Kiko Matamoros i Juan Muñoz en una de les primeres nominacions de 'Supervivientes' | Mediaset

La tertuliana de 'Viva la vida', lluny de carregar durament contra el pare de la seva filla, Anita Matamoros, ha tingut compassió amb ell. I és que ha vist la fragilitat que a vegades mostra Kiko.

Makoke, amb qui el col·laborador no es parla des de fa anys, ha confessat que segueix el reality. I afirma que el seu exmarit li fa «pena» i que «veure'l d'aquesta manera tan vulnerable» li genera «tendresa».

L'actitud de Makoke és molt estranya, ja que, contra tot pronòstic, s'ha mostrat conciliadora amb una de les persones que més mal li han fet. Kiko i Makoke han tingut diverses disputes i demandes, les quals sembla que la col·laboradora ha aparcat durant un temps.

Makoke deixa tothom sense paraules 

A més, Makoke ha admès que algunes coses del seu ex no la sorprenen, ja que sap que «té les limitacions que té. Jo m'ho esperava, és un concurs molt dur». Sap que Kiko és «molt orgullós» i que superarà tots cops que rebi. «En té ganes. Jo pensava que abandonaria el programa abans, però el conec, i llançar la tovallola no és propi d'ell».

Fotomuntatge de les cares de Kiko Matamoros i Makoke
Makoke ha revelat que li genera «tendresa» veure Kiko Matamoros tan vulnerable | Catalunya Diari

Això sí, Makoke és molt sincera i ha dit que el veu lluny de ser el gran triomfador de 'Supervivientes', el reality estrella de Telecinco. «No el veig guanyador ni tampoc finalista. Està fent el seu paper com a col·laborador, està donant joc al reality, però com a bon supervivent no, no fa les proves», opina.

Aprofitant l'ocasió, a Makoke se li ha preguntat per Anita, la filla que té en comú amb Kiko, i si creu que pare i filla es reconciliaran tard o d'hora. La tertuliana reconeix que li agradaria que Anita recuperés la relació amb el col·laborador.

«Tant de bo. Per descomptat que sí. Per a qualsevol mare és molt dolorós que el pare de la teva filla, que ha sigut la teva parella, no es parli amb ella. Totes les que som mares volem el millor per als fills, i el millor és que es parlin amb el pare i amb la mare», ha dit.