María Teresa Campos caminant pel carrer

María Teresa Campos destapa la traïció que amenaça la seva família

Maria Teresa Campos està molt preocupada

María Teresa Campos i Carmen Borrego han rebut la pitjor de les notícies, i és que potser el casament de José María no arribi a celebrar-se.

Pel que sembla, algú estaria filtrant detalls privats i intentant boicotejar l'esperadíssim enllaç des de dins.

De fet, ja han donat a conèixer el número de convidats, uns 150, i han revelat el secret més ben guardat: com serà el vestit de la núvia.

Segons sembla, la noia no anirà vestida de blanc, encara que optarà per un disseny de tall sirena. «Ella vol trencar esquemes i ser una núvia diferent».

Imatge de Carmen Borrego plorant al plató de Sálvame
María Teresa Campos i la seva filla Carmen, molt preocupades   | Mediaset

Això, sense comptar que María Teresa Campos hauria decidit ser molt generosa i fer un regal al seu net de ni més ni menys que 48.000 euros.

Tota aquesta situació ha enfurismat Carmen Borrego, que es mostrava molt afectada i ja es tem el pitjor.

«Jo et dic que aquest casament potser no se celebra perquè hi ha algú que vol boicotejar-lo des de dins. Si jo hagués d'apostar, et dic que no se celebrarà», apuntava Kiko Hernández.

Carmen Borrego i els seus fills
María Teresa Campos estima molt els seus nets | La Noticia Digital

Mentres que la germana de Terelu Campos es limitava a guardar silenci. «No contribuiré a fastiguejar el casament del meu fill», advertia.

«Són coses molt grosses. Ens explicarà com és el teu vestit i com és la teva relació amb la teva nora», prosseguia Hernández.

«Comprenc que es filtrin coses, però enteneu que no contribuiré a fer-li mal, ell no s'ho mereix», deia Carmen molt afectada pel tema.

La col·laboradora va voler deixar molt clar que «no és un casament de famosos, és un casament familiar». A més, confirmava que hi hauria grans absències. «Ni ve Belén Esteban, ni ve Rocío Carrasco».

«Repeteixo, és un casament familiar i és un casament dels amics de tota la vida», insistia Borrego. «Rocío no ve perquè no pot, perquè té coses a fer… i Belén ja sabem com està».

El pla de Carmen Borrego per vendre l'enllaç del seu fill

La veritat és que des que saltés la notícia que el primer net de María Teresa Campos passaria per l'altar, les polèmiques no han deixat de perseguir el clan.

Per començar, acusaven Carmen de voler treure profit de la celebració. De fet, fonts properes donaven a entendre que li havien ofert uns 40.000 euros per l'exclusiva.

«És clar que hi ha ofertes, no per ser el meu fill, és que és el primer net de la gran comunicadora que es casa i hi ha interès», comentava Borrego.

María Teresa Campos amb ulleres de sol i posat molt seriós
María Teresa Campos, molt il·lusionada amb el casament   | Europa Press

De fet, en cas que José María es negui a posar i opti per preservar la seva intimitat, hi ha la possibilitat que la seva mare ofereixi a les revistes un posat familiar sense els nuvis.

«Si Belén Esteban va vendre a la revista ¡Hola! el seu casament sense aparèixer el nuvi, Carmen és capaç d'anar més enllà», acusaven la col·laboradora.

«Estic farta que m'acusin de vendre exclusives, no sóc l'única que parla de la seva família. El casament del meu fill em costa diners… Pagaré el que em correspon i ho faig encantadíssima», es lamentava ella.

Rocío Carrasco, María Teresa Campos, Carmen Borrego i Terelu
María Teresa Campos sap que Rociíto no hi estarà present | GTRES

«A l'exclusiva del casament del meu fill, ell no sortirà perquè és anònim, però jo sí i també Terelu i la meva mare», revelava Carmen.

I la cosa no quedava aquí, ja que també deixaven caure que es podria convertir en un paperot.

Sobretot, perquè la parella «ja estaria casada, es van casar civilment fa algunes setmanes». Per tant, la celebració serviria tan sols per «engreixar la butxaca».

Fa un temps, Borrego confessava que no li agradaria que els seus fills esdevinguessin personatges mediàtics, per la qual cosa la seva actitud resulta força contradictòria.

«Espero que no, perquè al final es pateix molt. Si pateixo jo amb mi imagina't si ho fan als meus fills. No estic preparada ni de bon tros», assegurava la col·laboradora.

«La meva filla és advocada i no anirà per aquest terreny mai. El meu fill treballa darrere de les càmeres i hi ha molta gent que no li posa cara».

«El meu fill José treballa com jo ho vaig fer, al darrere, i mai em vaig haver de posar davant de les càmeres. Perquè dir el que et dona la gana a la televisió quan ets una Campos es paga a un preu molt alt», al·legava.