Primer pla de Rocío Carrasco amb cara de sorpresa

Rocío Carrasco descobreix els problemes del bebè que la farà àvia

Rocío Carrasco és conscient del que està passant amb la seva filla Ro Flores

Rocío Carrasco està endinsada en un projecte professional que li roba molt de temps: una sèrie de concerts que honoren la memòria de la seva mare. No té gens d'interès a involucrar-se en els conflictes que estan originant Antonio David Flores i Marta Riesco. Però ha rebut noves notícies d'un tema que sí que li interessa: el futur fill de la seva filla Rocío Flores.

Rocío Carrasco serà àvia quan la seva filla Rocío decideixi quedar-se embarassada, encara que aquest esdeveniment trigarà a arribar. Sí, perquè ara la col·laboradora ha estat sotmesa a una operació estètica per perdre pes i la recuperació és massa lenta. Recentment ha compartit amb els seus seguidors d'Instagram com està portant el procés i ha estat completament sincera.

Primer pla de Rocío Carrasco plorant
Rocío Carrasco ha travessat moments delicats | Telecinco

Rocío sap que la seva petita podria tenir problemes per ser mare, però és una cosa que encara ha de dictaminar l'equip mèdic. La tertuliana d''El programa de AR' ha reconegut que no ha gosat preguntar sobre el tema perquè té por de la resposta. «Per ser sincera no he volgut preguntar a la meva doctora perquè em fa por», comentava exactament.

Carrasco fa molt de temps que no sap res dels seus fills, però no ha perdut l'esperança i pensa que en algun moment els recuperarà. Ha imposat una condició indispensable: no vol que cap tingui relació amb Antonio David, el seu suposat botxí. Actualment això és impensable, així que la reina del feminisme s'haurà de fer a la idea que ha perdut els seus petits.

Rocío Flores té la clau de la reconciliació: si té un nen cridarà l'atenció de la seva mare i oblidarà el passat. Aquest nen podria tenir problemes per la 'lipoescultura' a la qual s'ha sotmès la 'influencer', però encara ha de parlar el seu metge. De moment, només sabem que l'operació ha estat complicada i que els efectes secundaris són durs.

Rocío Carrasco, impactada: «No hi pots fer res»

Rocío no té contacte amb la seva filla, però està al corrent de tot el que està passant i sap que ha passat un moment delicat. S'ha sotmès a una operació per millorar-ne l'aspecte físic i ha hagut de pagar un preu elevat per aquest canvi. De fet, la mateixa Ro ha confessat a les seves xarxes socials els problemes que està tenint.

Primer pla de Rocío Flores.
Rocío Carrasco coneix la decisió que ha pres la seva filla | Instagram: rotrece

«Els deu primers dies són crucials, no hi pots fer res pràcticament sola. Jo me'ls vaig passar del llit al sofà i viceversa amb l'interval d'intentar caminar una mica per la cuina. Hi havia vegades que no podia pel dolor que tenia, però això depèn de cada persona», ha explicat la 'influencer'.

Olga Moreno, enemiga de Rociíto, s'ha sotmès a la mateixa operació i ha patit tant que està penedida. Al programa 'Viva la Vida' han assegurat que els efectes secundaris que ha patit ella han sigut massa forts. De fet, li va haver de demanar ajuda a Antonio David per fer-se càrrec de la petita Lola, la filla que tenen en comú.

Rocío Carrasco rematarà el pare dels seus fills

Rocío ha acusat públicament Antonio David Flores d'haver tingut un comportament presumptament delictiu. Vol que el denunciï perquè el jutge reobri el cas que tenen pendent des de fa tants anys, el dels suposats maltractaments. Carrasco el va demanar i la justícia ha paralitzat el procés, per això és tan important que hi hagi nova activitat.

Així les coses, Rociíto potser podria reconciliar-se amb la seva filla si es quedés embarassada, però tot fa pensar que aquesta criatura trigarà a arribar. Ella vol ser mare jove, encara que s'acaba de sotmetre a una operació delicada i té por de tenir problemes. Per tant, caldrà esperar un temps per veure què li diu el metge, encara que de moment només vol descansar i recuperar-se.