Kiko Hernández abraçant a Mila Ximénez

Kiko Hernández revela el joc brut d'Antonio David amb Mila Ximénez: «Em fas fàstic»

El col·laborador no està disposat que se segueixi mentint sobre la seva millor amiga

L'arribada de l'estiu ha fet que diversos col·laboradors de 'Sálvame' hagin fet el salt a convertir-se en presentadors ocasionals. Per aquest motiu, Kiko Hernández va posar-se ahir al capdavant del programa de les tardes. I va aprofitar per dir algunes coses que fa dies que calla.

Des que va morir la seva íntima amiga Mila Ximénez, el col·laborador s'ha mostrat trist i una mica absent. A més, ahir vam descobrir que també una mica molest a causa que la mort de la periodista ha sigut utilitzada per part d'un antic company.

Així, Hernández ha tornat a posar a Antonio David Flores al davant del batalló. Des del seu punt de vista, el tertulià s'ha aprofitat de la mort de la periodista per intentar sortir al pas. A més de netejar la seva imatge pública davant els mitjans de comunicació.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Segons sembla, Flores hauria assegurat que en els últims temps Mila hauria estat molt a prop seu donant-li suport. En un moment en què tothom començava a creure a Rocío Carrasco a través del qual explicava en la seva docu-sèrie.

No obstant això, Kiko Hernández es nega a què Flores faci creure que Mila estava del seu costat i donava l'esquena a Carrasco. A més, sembla que l'excol·laborador hauria deixat caure que Mila li va enviar un missatge abans de morir, però que no volia revelar en públic.

Tanmateix, es donava a entendre que en aquest missatge es reafirmava el posicionament de la periodista. Però Kiko va dir que aquest missatge estava convençut que no existeix i que si existeix, no és per res recent.

Segurament perquè ell que sí que tenia molt més tracte amb la periodista, sabia que aquesta en els últims tens era una gran defensora de Rocío Carrasco.

Davant d'això, el presentador suplent va reptar Antonio David. I ho va fer proposant-li que mostrés l'últim missatge que va enviar-se amb Mila. I que, pel que sembla, no tindria res a veure amb el tema de Rocío.

Sigui com sigui, és important recordar que Antonio David va acudir fins al tanatori per acomiadar Mila, mostrant-se molt afectat. Aquest va ser rebut entre aplaudiments per part d'alguns curiosos que es van desplaçar fins allà per poder veure famosos en primera persona.

És curiós perquè fa quatre mesos ningú pensava que Telecinco i els seus col·laboradors acabarien detestant a Flores. Que en aquest moment era un dels fitxatges estrella de 'Sálvame' i a qui recorrien a cada instant per guanyar audiència. Ara el públic i la professió li donen l'esquena i sembla que això ja serà per sempre.

Jorge Javier va treure els colors a Antonio David

Certament fa dies que a 'Sálvame' no donen treva a Antonio David. Aquesta mateixa setmana Jorge Javier Vázquez aprofitava el primer dia de Rocío Carrasco al programa per revelar una cosa que deixa fatal a Flores.

Així va dir que, des que Mila va emmalaltir i fins que va morir, Antonio David no li va trucar ni una única vegada per interessar-se pel seu estat de salut.

Una cosa que no concorda per a res amb les llàgrimes que va vessar a la porta del tanatori. I és que va desplaçar-se des de Màlaga fins a Madrid per poder acomiadar-se de qui va ser companya en diversos programes com 'Sálvame', 'Crónicas Marcianas' o a 'Gran Hermano VIP'.

La situació no millorarà en els pròxims mesos. I tot perquè Telecinco ara es troba preparant una docu-sèrie protagonitzada per Rocío Flores. En aquesta donarà veu a la versió del seu pare, intentant tirar per terra tot el que ha explicat la seva mare Rocío Carrasco en la seva mateixa sèrie.