Kiko Hernández al plató de 'Sálvame'

Un secret de Kiko Hernández, a punt de sortir a la llum

Telecinco amenaça el col·laborador amb revelar el seu passat misteriós

Diego Raval, antic col·laborador de 'Viva la vida' i expert en crònica social, va explicar quin era el secret de 'Sálvame'. El programa ha convertit als seus col·laboradors en personatges de primer ordre i els utilitza per a crear trames que atrapin l'audiència.

Resulta curiós que els afectats sempre són els mateixos: Chelo García-Cortés, Lydia Lozano o Laura Fa. Els espectadors s'han adonat que el programa no s'atreveix amb certs tertulians i la direcció ha pres mesures al respecte.

Fa un temps es va estrenar una secció que consistia a treure a la llum els secrets de determinats famosos. Dues de les grans afectades van ser Carmen Bazán i María Jesús Ruiz, que van estar en boca de tothom durant diversos dies.

No obstant això, els temps han canviat i els responsables de l'espai han complert els desitjos del públic. Disposen d'una informació prohibida del passat de Kiko Hernández i l'han amenaçat amb terure-la a la llum en horari de màxima audiència.

L'equip incomplirà la seva norma d'or d'aquí a uns dies. Ha arribat l'hora de deixar de protegir persones que han estat a l'ombra durant molt de temps, i l'audiència està encantada.

«Hi ha informació molt delicada sobre la teva persona, una informació que et podria fer molta pupa. Fes memòria, senyor presentador, fes repàs de tots aquests episodis de qupe no voldries ser protagonista», comenten des de la cúpula directiva.

El col·laborador fa més de vint anys que treballa a la petita pantalla. Mai ha utilitzat la seva vida privada per a ser notícia, ja que sempre n'ha tingut prou amb el seu indiscutible talent davant de les càmeres.

Els últims anys ha exercit de capità esporàdic de 'Sálvame' i els seus caps li ho agraeixen protegint-lo de la pressió mediàtica. Són poques les ocasions en què surt a la portada d'una revista, ja que cap paparazzi s'atreveix a seguir-lo.

Recentment ha sortit publicat que s'ha comprat una casa nova als afores de Madrid. i també se sap que té una malaltia que se li ha accentuat després de la mort de Mila. Quin altre secret amaga el tertulià?

El tertulià amenaça el seu traïdor

L'espai vespertí ha advertit Hernández que la situació de privilegi de què ha gaudit fins ara s'acabarà a partir de la setmana que ve. Faran pública alguna cosa que ha intentat mantenir a l'ombra durant tota la seva trajectòria a la televisió.

«El pitjor t'espera al calaix dels secrets», li recorden. Ningú sap de què es tracta, tot i que l'audiència ja ha començat a especular.

Hi ha la possibilitat que sigui alguna cosa relacionada amb quan va concursar a 'Gran Hermano'. Recordem que va passar molt poc temps des que va sortir del concurs fins que es va convertir en un rostre televisiu de primer nivell.

La gent sospita que hi pot haver alguna cosa darrere del seu èxit mediàtic, encara que tot són teories, perquè 'Sálvame' no ha donat cap pista. Kiko té al darrere una legió de detractors ansiosa perquè cometi algun error. És aquest el moment que tant esperen?

Mentrestant, el tertulià ha amenaçat el seu traïdor. Pensa que algú del seu entorn ha parlat amb algun periodista per a fer públic el seu passat i està bastant indignat.

«Si m'assabento de qui ets, te'n penediràs», adverteix. Recordem que és una de les persones més poderoses de la petita pantalla.

Fa molt de temps que treballa a la televisió i maneja informació de personatges molt famosos. No seria la primera vegada que es venja d'algú que no es porta bé amb ell.

Lydia Lozano ha patit en primera persona la venjança del seu company. Se la va acusar d'haver filtrat una malaltia que Kiko va tenir en el passat i aquest mai l'ha perdonat.