Kiko Rivera amb un mocador al cap.

Kiko Rivera abandona trist la llar familiar en assabentar-se que no l'estima

Kiko s'ha lamentat de l'escàs suport que ha rebut

Kiko Rivera està vivint un dels seus estius més tristos i solitaris, allunyat de la seva dona, Irene Rosales, les seves filles, i continua guerra amb la seva mare.

Just per això, el DJ s'ha bolcat del tot en la seva música, encara que no sense certs problemes que li han fet replantejar-se l'afecte que li té el públic.

«La gent de Portonovo va ser meravellosa. Plovent i allà estaven, saltant i ballant. La gent que va organitzar l'esdeveniment, meravellosa i molt amable. Però tinc un 'però'», es lamentava a les seves xarxes socials per un incident que havia patit a un dels seus concerts.

«Actuàvem a l'escenari de l'orquestra Olympus i el seu tècnic de so he de dir que és un gran… Expressament i volent-me fotre la nit apagava el so. M'abaixava la música, m'apagava el micròfon», denunciava. Tot i això, i sense tenir en compte els errors tècnics, Kiko va poder gaudir d'una gran nit.

Kiko Rivera plorant
Kiko Rivera nota l'escalf del públic | TELECINCO

«Et dic una cosa, amic. Ni amb mil orquestres teniu l'afecte de la gent que vam tenir ahir a la nit. Cal respectar l'artista que puja a l'escenari. Amb la meva gent sempre a mort. Gràcies, Portonovo, per l'afecte», confessava orgullós.

I és que el DJ gaudeix com un nen en pujar a l'escenari, on es pot evadir dels seus problemes. Cosa que ha deixat molt clara cada vegada que té una oportunitat. «Per trobar-se a un mateix cal tornar a casa, torna la música que va fer ballar a tot Espanya. Esteu preparats per a la festa? Jo sí! I espero que vosaltres també. En solitari com antany, però amb més força i ritme que mai», assegura feliç.

Kiko Rivera confessa els problemes a la seva professió

Per a ell, «una imatge val més que mil sons». I després d'una intensa sèrie de concerts, també ha descobert que ha perdut molt suport entre els fans.

«Set dies non-stop! Cotxe, trens, avions, fred, pluja, música, fotos, etc. Estic cansat, molt cansat de tantes coses que m'envolten, però cal seguir endavant», assenyalava en referència a la seva trista situació familiar . «Ens queden tres aquesta setmana i prometo estar al 100% per a vosaltres. Després marxarem a recarregar piles. Us estimo, encara que alguns ja no m'estimeu tant», insinuava llançant una clara indirecta.

Imatge de Kiko Rivera i la seva dona Irene Rosales
Kiko Rivera compta els dies per retrobar-se amb Irene Rosales i les seves filles | GTRES

Recentment, Kiko descobria que suposadament la seva mare podria estar espiant-lo en xarxes socials mitjançant un compte fals.

«Ella a mi no m'ha dit mai que li ensenyi una foto del meu germà ni m'ha preguntat què fa. No sé si altres persones o amigues seves ella, en algun moment, els dirà que busquin a Kiko per saber com està», opinava la seva germana Isa sobre això.

«Que ella es tanqui a la seva habitació per veure el meu germà jugar als videojocs i s'emocioni, no m'ho crec. Si fos que Kiko que està amb els seus nets, em quadraria més la història», comentava en to irònic sobre aquesta possibilitat.

Primer pla d'Irene Rosales.
Irene Rosales sap el que està passant a la seva família | Telecinco

«Jo sé que envia àudios a la gent. N'he estat gairebé testimoni», revela la noia sobre l'estranya manera d'actuar de la tonadillera. Així aconseguiria enviar missatges de manera indirecta als seus fills i deixa clar que s'assabenta de tot.

I també retreu l'actitud del seu oncle Agustín, que no permet fer res a la seva mare en contra de la seva voluntat. Ni tan sols sortir de Cantora. «No és un carceller. Ha d'entendre que pot tenir els seus moments de debilitat com a mare per molt que estigui malament amb Kiko».

Ara, el DJ compta els dies per poder reunir-se amb Irene Rosales i les seves petites, que ja gaudeixen de les vacances.