Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Gema Aldón

Gema Aldón no es pot creure l'oferta laboral que li permetrà continuar a Telecinco

Gema no dona crèdit a l'oferta que li han ofert a la seva mare

Després de la fi de Viva la vida, són molts els col·laboradors que s'han quedat sense la seva cadira fixa a la televisió. Una d'elles és Ana María Aldón, que darrerament ha estat a l'ull de l'huracà per diverses polèmiques amb la seva família i per diferents rumors de separació amb Ortega Cano. Pel que fa a Telecinco, no li interessa gaire tenir-la fora de la graella televisiva.

Una sucosa oferta de treball podria estar a punt d'arribar a la dona del torero. El programa que podria tenir ja la cadira preparada per a Ana María seria Sálvame. Segons han revelat fonts properes, les negociacions entre la dissenyadora i el programa ja estarien més que avançades. I molt probablement podem ser testimonis de la tornada d'Ana María Aldón a Telecinco.

f

Ana María Aldón, nou fitxatge estrella de Sálvame?

Des que aquesta notícia ha saltat als mitjans, l'expectació que Ana María Aldón es converteixi en la nova cara de Sálvame és cada vegada més gran. Haurem d'esperar fins al començament de la nova temporada, que normalment s'estrena al setembre, per veure si finalment la dissenyadora s'uneix a la resta de col·laboradors.

Segons publica Look, la sanluquenya estaria remenant tots els pros i contres d'unir-se al programa. Recordem que l'espai televisiu ha estat molt crític diverses vegades amb ella i, sobretot, amb el seu marit Ortega Cano. Fa tot just un mes, hi va haver la famosa topada que l'extorero va tenir amb un equip del programa.

Ana María Aldón
Ana María Aldón podria unir-se als col·laboradors de Sálvame | TELECINCO

La veritat és que, darrerament, Ana María Aldón està molt més receptiva a atendre la premsa amb una actitud més conciliadora. I no només per part d'ella, sinó també per part del marit. Ortega Cano, recentment, ha arribat a pronunciar-se sobre els rumors de separació: «que parlin, encara que sigui malament com es diu».

D'altra banda, la dissenyadora responia als rumors: «Les coses estan bé, no hi veig cap part que sigui negativa».

Aquest canvi radical d'actitud per part de tots dos ha fet pensar molt. Potser tot estigui potenciat per la possible oferta que estudia Ana María d'unir-se a Sálvame.

No hi ha dubte que, si finalment passa, serà una cosa històrica. Els enfrontaments entre Ortega i part dels col·laboradors, i els estira-i-arronsa amb el programa, poden ser els motius que portin, finalment, Ana María a declinar l'oferta.

Si bé és cert que Ana María s'ha reivindicat diverses vegades, «ella fa el que vol», com va passar amb la seva participació a Supervivientes. Ja sabem que Ortega va mostrar la seva negativa davant la participació de la seva dona, però igualment ella va posar rumb a Hondures.

Gema Aldón a l'ull de l'huracà

El possible fitxatge d'Ana María Aldón també suposarà un gran enrenou dins la família. La seva filla, Gema Aldón, va concedir al Deluxe una polèmica entrevista amb incendiàries declaracions, que no va deixar indiferent ningú.

Tenir la seva mare de nou en un plató de manera contínua podria suposar també tenir Gema al focus mediàtic. Gema, que és molt activa a través del seu compte de Twitter, no dubta a defensar, amb dents i ungles, tots els que opinen de manera gratuïta sobre la seva família.

Gema Aldón
Gema Aldón no romandrà callada | Telecinco

Recentment, s'ha vist embolicada en una allau de crítiques després de la publicació d'un tuit. Un tuit on desitjava una fatal malaltia a tots aquells que s'atreveixin a contradir-la: «Valentes patètiques. A vosaltres sí que us hauria d'entrar un càncer a la llengua pel mal parlar», responia Gema a una usuària de la xarxa social.

Després de ser conscient de la gravetat de les paraules publicades, la filla de Ana María Aldón va optar per esborrar la piulada. Tot i que va reiterar que no estaria callada davant les acusacions injustes que s'aboquin sobre ella i la seva mare.