Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Chenoa.

Chenoa ja no vol amagar més la trista realitat del seu matrimoni

Chenoa mostra clarament què la separa del seu marit, al cap de pocs mesos del casament

Chenoa està esgotant els últims dies de vacances d'estiu abans de reincorporar-se a la feina. De fet, compagina el descans amb projectes professionals, ja que aquest estiu està fent algunes actuacions en directe. En són un exemple el concert a Torrelavega, la setmana passada o el de Saragossa a principis de setembre.

Aquest estiu ha estat el més especial a la vida de Chenoa. A mitjans de juny contreia matrimoni amb Miguel Sánchez Encinas. Va ser un dels esdeveniments més esperats de l'any, ja que es va haver de posposar diverses vegades per la pandèmia del coronavirus.

A més, va haver-hi molta expectació per saber la llista de convidats famosos a l'esdeveniment. Al final no van ser tants com s'esperava, però el secretisme i el blindatge que es va imposar sobre la celebració, la van convertir en la més esperada.

Després de la festa, celebrada a una remota finca de Mallorca, Chenoa i el seu marit van gaudir d'una lluna de mel a Malta. Allí va poder relaxar-se de tant tràfec i viure uns dies de calma, platja, relaxació i amor al costat del doctor que li ha robat el cor.

Chenoa ha anat publicant molt a les seves xarxes socials durant aquest temps. Tot i això, l'última publicació demostra que hi ha coses distanciant-la del seu marit.

Chenoa comparteix el que passa amb el marit

Chenoa és un personatge públic des de fa més de vint anys . Ella ho porta amb naturalitat, ja que sap que forma part de la seva feina. També és cert que recentment es mostrava decebuda amb algunes persones del seu entorn més directe.

Sense aprofundir en els motius, Chenoa avisava que «hi ha gent que vull a prop i d'altra de la que m'allunyaré. M'estic quedant amb el que és de veritat». És un fragment d'un poema de Rafael Cabaliere, tota una declaració d´intencions de la mallorquina.

El casament i tot el que ha passat abans, durant i després li ha servit a la cantant per saber què i qui és important per a ella. Naturalment, el seu marit actual ha passat a formar part d'aquest cercle tan íntim que l'artista vol protegir.

Foto de Chenoa i el seu marit Miguel Sánchez.
Chenoa i Miguel Sánchez, units des de dos mons molt diferents | GTRES

Tot i això, no ha tingut objeccions a donar a conèixer el que segueix separant-los irremeiablement. L'última foto de Chenoa no deixa cap dubte.

Més enllà de la bonica estampa que demostra com n'estan de bé Chenoa i ell, queda clar que Miguel segueix tenint la mateixa fòbia de sempre a la popularitat. Així doncs, és molt difícil veure'l, ja sigui acompanyant Chenoa a algun esdeveniment públic o en revistes o xarxes socials.

Sánchez Encinas té diversos càrrecs de responsabilitat al sector mèdic i no li agrada que el reconeguin pel carrer. Tampoc que la seva imatge s'associï a temes que no siguin sobre el seu èxit laboral. Aquesta vegada ha accedit a aparèixer a les xarxes de Chenoa (compta amb un milió de seguidors a Instagram) però d'esquena, sense mostrar la cara.

L'exclusiva que va obligar Chenoa a ensenyar-ho tot

Chenoa sí que va percebre el gran amor que li professa el seu marit el dia del casament. A més de posar-li l'anell i declarar-li el seu amor etern, Sánchez Encinas va accedir a aparèixer a la portada d'Hola! i a l'extens reportatge que la publicació els va brindar.

Primer pla de Chenoa.
El marit de Chenoa es mostra per amor | GTRES

Es tractava d'un reportatge exclusiu molt ben pagat, per la qual cosa les directrius sobre què havia i què no havia d'aparèixer les marcava la revista. Pactant amb la parella, lògicament. No obstant això, que Miguel aparegués a les fotos era requisit sine qua non que ell va complir per amor a la seva dona.

Ara que la vida torna a la normalitat, Chenoa seguirà demostrant el seu carisma i simpatia a les xarxes, a la televisió o sobre l'escenari. Ell, per contra, continuarà brillant entre bisturís i bates blanques.