Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Rosario Flores.

Rosario Flores, intranquil·la en descobrir què passa amb el petit de casa

Mentre la cantant està sobre els escenaris, la seva germana se centra, encara més, en la seva faceta com a àvia

Rosario Flores és, sens dubte, una de les grans artistes del nostre país. La cantant es va donar a conèixer des de ben petita, juntament amb els seus dos germans, a causa de l'èxit de la seva mare, Lola Flores.

La veritat és que la filla de la bailaora, amb els seus germans, Lolita i Antonio Flores, va batre rècords durant anys pels seus senzills. Tot i això, en els últims anys s'ha allunyat de la música i s'ha centrat més en la seva faceta a la televisió.

Així mateix, des del 2014 que és part del gran jurat de La Voz Kids. I és que, malgrat que Rosario va començar els primers passos en aquest format, però a l'edició per a adults, finalment va optar per ser la coach de nens amb futurs prometedors.

Primer pla de Lolita Flores.
Lolita Flores decideix passar l'estiu en família | Europa Press

Després d'una temporada sense trepitjar un escenari, Rosario Flores va tornar amb més força l'any passat quan va llançar el seu nou èxit, Te lo digo todo y no te digo na. Per aquest motiu, aquest estiu té l'agenda força plena d'actuacions per tot Espanya. Mentre l'artista està ocupada amb la seva feina, Lolita Flores, per la seva banda, ha optat per passar aquesta temporada el més tranquil·la possible i en companyia de la seva família.

Rosario Flores, testimoni de l'estiu de la seva germana amb el seu net

Sens dubte, la germana de Rosario Flores està travessant un dels millors estius de la seva vida. I és que fa una mica més d'un mes naixia la seva segona neta, Nala, filla d'Elena Furiase i Gonzalo Sierra. Una notícia molt esperada per tot el clan Flores.

Lolita Flores i la seva germana Rosario
Les germanes Flores gaudeixen d'un estiu amb la família | Europa Press

«La seva mà a la meva, i la meva a la seva, per sempre». «Benvinguda a la família, Nala, més bonica que cap. Gràcies a la vida per aquests dos nets que tinc i gràcies a Déu, per donar-me el millor», escrivia Lolita Flores anunciat via Instagram l'arribada al món de la nena.

Com diu ella mateixa, per a l'actriu el més important és la seva família. Justament, per aquesta raó, no ha volgut faltar a la seva cita de passar aquest estiu, com cada any, a Cadis, on està passant unes vacances inoblidables amb els seus.

Així mateix, la revista Lecturas ha enxampat la filla de Lola Flores posant en biquini a la vora del mar. La veritat és que l'actriu ha seguit la mateixa línia que altres celebrities d'aquest país en ser fotografiada durant un dia de platja.

Això sí, Rosario Flores també s'hi ha sumat al costat dels seus nebots Elena i Guillermo Furiase i també en companyia d'un dels petits de la família. Així és, Lolita Flores ha pogut gaudir del petit Noah durant aquests dies familiars que està passant a Cadis.

No hi ha dubte que la mare de l'actriu està vivint un estiu molt especial. De fet, ella mateixa ho va expressar públicament fa uns dies. «Gràcies a la vida per tant, per aquests dos fills, nets, família, amics. Només em falta enamorar-me d'algú que em valori, encara que, la veritat, no estic per la feina», feia broma.

Rosario Flores, conscient que no ha estat gens fàcil per a la neboda

No hi ha dubte que tota la família de Rosario Flores està encantada per l'arribada de Nala al món. A més, ningú no pot evitar esperar a conèixer més detalls sobre la petita. Per sort per a alguns, Elena Furiase sol estar activa a les xarxes socials, per la qual cosa no dubta a compartir entre els seus seguidors alguna estampa familiar.

En realitat, es podria dir que la neboda de la cantant és una mena d'influencer per a totes les mares. I és que l'actriu acostuma a explicar anècdotes i fins i tot donar algun consell. De fet, tampoc no se li passa per alt explicar la «cara oculta» de la maternitat, com si escau, que va ser la depressió postpart. «Poc es parla del postpart, jo ja el coneixia perquè em va passar amb el primer», escrivia fa unes quantes setmanes.

«I això que la Nala és fàcil...». «I què dir del plor, mare! Quan miro Noah... (afegia una emoticona d'una cara plorant). I a l'estona és felicitat absoluta», comentava sobre això.

Però, malgrat aquesta dura situació, Elena Furiase va voler tranquil·litzar les futures mares afirmant que era «normal» i «que passa».