Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Bertín Osborne mig somrient.

Les filles de Bertín Osborne no poden més i trenquen a plorar per la dolorosa mort

Bertín Osborne està molt preocupat per les filles

Bertín Osborne està molt preocupat per les seves tres filles grans. I és que aquests dies estan sent molt durs per a Eugenia Osborne i les seves germanes, ja que es compleix l'aniversari de la tràgica mort d'una persona molt especial per a elles.

El 30 de juny passat, Claudia Osborne va donar la benvinguda a Micaela, la seva primera filla fruit de la seva relació amb José Entrecanales. I, encara que aquest conegut clan està passant per un dels moments més dolços de les seves vides, la veritat és que les joves no han pogut evitar plorar en recordar un trist esdeveniment que va passar ja fa 18 anys.

Cada 13 d'agost, les filles de Bertín Osborne no es poden evitar emocionar en recordar l'aniversari de la mort de Sandra Domecq. Aquest any, dues d'elles s'han reunit amb la seva germana, Ana Cristina Portillo, per homenatjar la seva mare com es mereix.

Foto de Sandra Domecq
Sandra Domecq va morir de càncer fa 18 anys | Instagram @ANACRISTINAPD

Bertín Osborne s'assabenta dels plans de les filles

Bertín Osborne està molt content que les filles s'hagin reunit per homenatjar la seva exparella en un dia tan especial. Aquest dissabte 13 d'agost, aquestes dues noies es van reunir amb la seva germana Ana Cristina Portillo a Sidonia (Cadis) per passar juntes l'aniversari de la mort de Sandra Domecq.

Fa 18 anys, l'exdona de Bertín Osborne va morir després de perdre la batalla contra el càncer. Per això, aquest estiu, totes les seves filles excepte Alejandra, han decidit fer un dinar en honor seu.

Claudia va anar acompanyada del seu marit, José Entrecanales, i la seva filla acabada de néixer, mentre que Eugenia va optar per anar sola. Per la seva banda, Ana Cristina va viatjar amb el seu xicot, Santiago Camacho.

Bertín Osborne no ha pogut evitar emocionar-se

Però el que més ha emocionat Bertín Osborne han estat els missatges que les seves filles Eugenia i Claudia han dedicat a la seva mare a través de les xarxes socials.

«Mama, ja han passat divuit anys i la veritat és que segueixo una mica enfadada amb la vida i et segueixo trobant moltíssim a faltar cada dia», va escriure Eugenia, amb una fotografia de la seva més tendra infància.

Per la seva banda, Ana Cristina va optar per compartir una imatge d'un quadre en què apareix una dona acabada de sortir de la dutxa. «13 d'agost. Un dia que celebrem la teva vida i tot el que ens has ensenyat. Gràcies per seguir reunint-nos, gràcies per tant amor. És igual els anys que passin, et trobo a faltar moltíssim», va escriure al costat de la fotografia.

Després de veure totes les dedicacions d'amor que havia rebut Sandra, Bertín Osborne es va quedar una mica sorprès en veure el concís missatge que Alejandra va dedicar a la seva progenitora. «Per tu, mare, sempre, tot el meu amor».

Foto d'Eurgenia Osborne, Alejandra Osborne, Claudia Osborne i Ana Cristina Portillo
Les germanes es reuneixen per fer honor a la seva mare | Europa Press

Però, sens dubte, la que més es va estendre va ser Claudia Osborne. La filla de Bertín Osborne acaba de ser la mare i això l'ha fet estar més sensible del compte. «Avui és dia 13 d'agost i, com sempre, no puc evitar recordar-la… Aquest any és diferent, recordo la meva mare mentre sostinc la meva primera filla als meus braços», va començar relatant.

«Pensar que, potser, la meva filla ja coneix la seva àvia, i que potser la meva mare hagi estat acompanyant la meva filla durant tot el seu procés fins al seu naixement, em fa sentir molt connectada».

«Hi ha alguna cosa que em diu que part de l'essència d'ella resideix ara amb Micaela, i no hi ha res que m'emocioni més i em doni més pau en aquest dia que sentir-la a través d'ella. Que màgica és la maternitat i la unió que viatja de generació en generació. Avui és el teu dia mare, t'adoro per sempre».