Muntatge Kiko Rivera i Isabel Pantoja

Kiko Rivera aconsegueix per fi el que feia temps que esperava de la seva mare

La tonadillera hauria pres la decisió de vendre Cantora

Kiko Rivera s'ha assabentat que la seva mare, Isabel Pantoja, podria haver pres per fi una decisió definitiva que fa un tomb al seu futur i a la seva carrera.

Després de molt de temps meditant-ho, i ofegada pels deutes, la tonadillera per fi ha penjat el cartell que posa 'Es ven' a les portes de la finca que va pertànyer a Paquirri.

▶️ Preocupación por Isabel Pantoja tras tomar una drástica decisión que cambiará su vida

«Vol vendre i anar-se'n, però ha de parlar amb els advocats de Kiko Rivera», anunciaven des de El Programa de Ana Rosa. La mort de la seva mare, Doña Ana, i els problemes legals als quals s'enfronta actualment, haurien estat el detonant.

Imatge d'Isabel Pantoja plorant en el jutjat.
Kiko Rivera ha vist com la seva mare ha hagut de declarar un possible delicte d'insolvència punible | Europa Press

D'aquesta manera, Pantoja podria haver acceptat l'atractiu tracte que li oferien per 10 milions d'euros. El que és clar, és que Isabel «ja no vol passar més temps allà». I és que no és gens fàcil mantenir 500 hectàrees i 2000 metres quadrats d'estructura, a més que no pot fer front a les despeses que comporta. A això cal sumar-li que la seva inactivitat als escenaris no li permet generar prou ingressos.

Ni tan sols la gira que planejaven per Llatinoamèrica ha obtingut els resultats esperats. La tonadillera té previst actuar a Argentina el pròxim 24 de maig, el 27 i el 28, a Xile i l'1 de juny al Perú.

Imatge d'Isabel Pantoja asseguda a la banqueta dels jutjats
Isabel Pantoja s'ha assegut a la banqueta dels acusats | Europa Press

Tanmateix, els alts preus de les butaques, han provocat que no es venguin al ritme esperat, malgrat que encara queda temps. Tot i que, sens dubte, el que més tem Isabel és la possibilitat de tornar a la presó. Acusada per un delicte d'insolvència punible s'enfronta ni més ni menys que a tres anys entre reixes. Fet que es convertiria en el seu pitjor malson.

Isabel Pantoja, a punt d'abandonar Cantora

Mentre espera la resolució, i conscient que la venda de Cantora podria portar el seu temps, Pantoja ja tindria un pla: mudar-se a la residència que ella té a El Rocío. Isabel Pantoja va comprar aquesta casa situada a Huelva al començament de l'any 2000, un habitatge on tindrà espai suficient per a ella i el seu germà Agustín durant els pròxims mesos.

D'aquesta manera, ja només a dues hores de Cantora, Isabel intentaria passar pàgina i reduir el nombre de despeses a les quals fa front.

Aquesta era la mateixa residència on Kiko Rivera es refugiava després de reconèixer les seves addiccions. Un moment en què «es va decidir que el Dj deixés de treballar a la nit, per això Isabel ens va donar diners perquè paguéssim la casa», explicava Irene sobre això.

Kiko Rivera i Isabel Pantoja preocupats
Kiko Rivera, a punt d'arribar a un acord amb la seva mare per vendre Cantora | Europa Press

Després de tant de temps batallant amb el seu fill per l'herència de Paquirri, sembla que finalment a la tonadillera no li queda altra que cedir. El que és clar, tal com apuntava Antonio Rossi des de El Programa de Ana Rosa, és que «no ho fa pels deutes, ho fa perquè des que va morir la seva mare no pot viure en aquesta casa, no sap...»

De fet, estaria «desesperada per trobar un comprador i marxar». Això, sumat al seu delicat estat de salut, ja que recordem que enfronta una depressió severa. «Realment és preocupant i no m'estranya que la seva filla estigués al seu costat en qualsevol moment», matisaven sobre això.

Primer pla d'Isabel Pantoja plorant
Kiko Rivera i Isa Pantoja saben que la seva mare pateix una greu depressió | Telecinco

La mateixa Isa P confessava que havia vist molt malament la cantant. «Vaig veure la meva mare molt malament, tenia angoixa i la vaig anar a veure».

«En la conversa que vaig tenir amb ella no vaig tocar el tema de l'herència, el judici, ni el meu germà, vam parlar de coses nostres», revelava. «La meva mare per a mi és el primer, faré qualsevol cosa i que sàpiga que m'hi tindrà», afegia amb seguretat.