«Kiko Rivera està molt cabrejat després de saber-ho»

Isabel Pantoja no té l'obligació judicial de retornar els béns de Paquirri

El cantant Kiko Rivera amb una jaqueta americana
Kiko Rivera està molt cabrejat després d'assabentar-se que la sentència en contra de la seva mare no existeix | Instagram @riverakiko

La guerra entre Isabel Pantoja i els Rivera per l'herència de Paquirri ha fet un gir radical que no ha agradat gens a Kiko Rivera. Després de revelar els misteris de l'«habitació secreta» de Cantora i acusar a la seva mare d'apropiar-se dels objectes de Paquirri, el DJ acaba de descobrir que Isabel Pantoja no té l'obligació judicial de tornar aquests béns.

Isabel Pantoja no tornarà els béns de Paquirri

Tal com van revelar en exclusiva a 'Viva la vida', la cantant mai va ser condemnada a entregar els objectes personals de Paquirri. Segons aquesta informació, Carmina Ordóñez mai hauria guanyat la demanda que va interposar contra Isabel Pantoja l'any 1990. Cal recordar que Francisco Rivera va assegurar tenir una sentència judicial a favor seu.

Després d'assabentar-se que aquesta sentència no existeix, Kiko Rivera s'ha cabrejat amb la seva mare perquè «el sorprèn que li deixi ficar la 'pota'», ha assegurat Antonio Rossi.

Kiko Rivera, sorprès perquè la seva mare li deixi fer el ridícul a la televisió

El periodista de 'El Programa de Ana Rosa' ha informat sobre la reacció del DJ després d'assabentar-se de la notícia, posant de manifest el seu enuig per la falta de comunicació que sempre ha tingut amb la seva mare. «L'ha cabrejat moltíssim, i més pel desconeixement que té sobre el que li ha ocultat la seva mare. El sorprèn que la seva mare deixi que tots facin el ridícul, inclòs ell», ha assegurat Antonio Rossi.

D'aquesta manera, sembla que aquesta informació ha servit perquè Kiko Rivera es distanciï encara més de la seva mare. «Està sorprès perquè creu que la seva mare està deixant que tothom parli, inclòs ell, que tots facin el ridícul, inclòs ell, i que no es preocupa pel seu fill», ha assenyalat el periodista.

La batalla de la família Ordóñez amb Isabel Pantoja per l'herència de Paquirri

L'advocat de la família Ordóñez, Joaquín Moeckel, ha donat la cara després de la revelació realitzada a 'Viva la vida', confirmant que és certa i que la sentència va desestimar les pretensions dels demandants. Segons revelava la sentència, Carmen Ordóñez González no podia administrar els béns deixats en herència als seus fills, de manera que la seva demanda no va prosperar.

«Es conclou que la demanda no pot estimar les pretensions exercitades que afecten els béns i drets del Senyor Francisco i el Senyor Cayetano», assegura la sentència. Malgrat aquesta situació, l'advocat ha justificat el requeriment notarial que recentment van enviar-li a Isabel Pantoja sol·licitant l'entrega dels béns de Paquirri.

La cantant s'ha negat a acceptar la devolució d'aquests objectes al·legant que la petició es basa en un document privat de l'any 1987, però que no recorda haver signat aquest document. No obstant això, Joaquín Moeckel considera que es tracta d'«una excusa perquè el document signat existeix», ha assenyalat l'advocat.

Fa molts anys que els germans Cayetano i Francisco Rivera Ordóñez intenten recuperar els objectes personals del seu pare, que entre altres coses els va deixar nombrosos objectes relacionats amb el món dels toros que, sense cap dubte, són tot un patrimoni.

Després de les revelacions de Kiko Rivera en l'especial de Telecinco sobre l'herència del seu pare, els fills de Carmen Ordóñez tenien l'esperança de recuperar els béns del torero, però finalment no podrà ser així. Ara bé, caldrà esperar perquè el cas d'Isabel Pantoja no deixa de sorprendre'ns i podria fer un altre gir. 


Comentaris

envia el comentari