La veritat sobre la famosa plorera de David Flores en 2017

El fill de Rocío Carrasco va plorar durant tot l'homenatge de la seva àvia

Rocío Flores i el seu germà David Flores
David Flores i la seva germana ja sabien que els fotografiarien | Instagram

David Flores Carrasco és el fill d'Antonio David Flores i germà de Rocío Flores. El jove sempre s'ha mantingut al marge i mai ha volgut aparèixer en els mitjans de comunicació. Tant ell com la seva germana no es parlen amb la seva mare, Rocío Carrasco

Ara bé, tot i no voler ser protagonista, el jove no pot evitar sortir en algunes imatges de les revistes del cor. Després de complir la majoria d'edat, el fill d'Antonio David Flores va decidir anar-se'n a viure amb el seu pare i amb Olga Moreno. Per a David Flores la dona del seu pare és com una mare, la qual cosa, segurament, ha fet molt mal a Rocío Carrasco, que està perdent la relació amb el seu fill.

Les llàgrimes de David Flores

Una de les poques vegades que les càmeres han fotografiat a David Flores va ser fa dos anys, el 2017. Per aquella època Rocío Flores també era una cara desconeguda, ja que encara no havia participat en cap programa de televisió.

El motiu de la fotografia va ser per la inauguració de la nova estàtua en homenatge a Rocío Jurado, situada en una rotonda a Chipiona. Aquesta va ser de les primeres vegades que les càmeres van caçar a David Flores. En aquestes fotografies, que es van publicar en diverses revistes, David Flores apareix plorant, ja que es va emocionar en recordar a la seva àvia.

Cal recordar que Rocío Carrasco no va assistir a l'homenatge, però van aparèixer cares conegudes com Gloria Camila, Amador Mohedano, Gloria Mohedano i diversos amics de la família. Malgrat això, el gran focus d'atenció el va ocupar el jove, que va plorar durant tot l'homenatge. La seva germana, Rocío Flores, el va consolar en tot moment. 

No obstant això, ara s'ha pogut saber que Antonio David sabia perfectament que la premsa el fotografiaria, i és per això que el jove no es va ocultar en cap moment. Durant aquest homenatge no van fer res per protegir la seva imatge, ja que van considerar que el jove era lliure per a mostrar tots els seus sentiments.

David Flores plorant amb la seva germana
David Flores va ser consolat per la seva germana | GTRES

Tres anys després, Antonio David ha confessat la decisió del seu fill. Alguns han criticat aquesta decisió, però l'exGuàrdia Civil prefereix que sigui el seu fill qui decideixi. Abans del 2017 era molt difícil aconseguir una imatge de David Flores, ja que la família sempre ha intentat protegir la seva imatge. 

Són molts els milers d'euros que costaria una entrevista amb el fill de Rocío Carrasco, que té molt per explicar. El jove, igual que la seva germana, ja fa vuit anys que no parlen amb la seva mare. En alguna ocasió, Rocío Flores ha manifestat les seves ganes de solucionar les coses, però David Flores no. 


Comentaris

envia el comentari