Kiko Rivera amb els braços plegats, vestit amb una americana i camisa

Kiko Rivera ja coneix l'estat de la seva àvia, Doña Ana

Kiko Rivera està informat en tot moment sobre l'evolució de la seva àvia

Kiko Rivera segueix molt pendent de l'evolució de la seva àvia materna. Fa només uns dies el Dj s'assabentava per la premsa que havia estat ingressada d'urgències i totes les alarmes van saltar. El distanciament amb la seva mare el manté allunyat de rebre qualsevol informació al respecte, el que li afegeix més angoixa.

Va ser a Sálvame on es va fer pública la notícia assegurant que el pronòstic de la senyora Anna era «esgarrifós». La mare d'Isabel Pantoja, de 90 anys, continua ingressada i tota la família està al seu costat. Especialment la tonadillera, que no se separa d'ella en cap moment.

Al costat de la cantant, es troba el seu germà Agustín amb el qual es va alternant per poder descansar. El col·laborador va comunicar a Kiko Rivera la notícia de l'ingrés a l'hospital de l'àvia i ràpidament es va interessar pel seu estat de salut.

Kiko Rivera coneix l'estat de salut de la seva àvia

El clan Pantoja segueix a l'espera que la matriarca aconsegueixi refer-se de les raons que l'han portat a ingressar d'urgències. De moment es desconeixen les causes d'aquest ingrés, però la família ja esperava el fatal desenllaç.

La que pitjor ho està passant és Isabel Pantoja. La cantant sempre ha estat molt unida a la seva mare i no està travessant el seu millor moment. «No se separa del seu llit, no ho està passant bé, una amiga és la que li està portant roba per poder canviar-se», expliquen.

Pel que sembla, la tonadillera no va comunicar a ningú de la família l'ingrés de la senyora Ana i només té el suport d'Agustín. Encara que en un primer moment el pronòstic no era gens bo, sembla que l'àvia de Kiko ha experimentat una mica de millora.

Tal com explicava José Antonio León a Sálvame, la matriarca va menjar una mica de puré i un iogurt. Una notícia que omple d'esperança a Isabel Pantoja.

D'altra banda, Kiko Rivera coneix com evoluciona la seva àvia gràcies a la premsa. D'ells rep tota la informació d'última hora mentre la seva mare es nega a trucar-lo. «M'esteu preguntant per l'estat de salut de la meva àvia, però jo no ho sé, ja sabeu que no em parlo amb la meva família».

«Em té una mica angoixat i no sé molt bé com actuar», reconeixia mostrant la seva preocupació. Tot i això, Kiko no es rendeix i fa tot el possible per mantenir-se informat. «Veurem si podem saber més coses d'una manera més precisa», explicava.

Kiko Rivera ja es va acomiadar de la seva àvia fa temps

Cantora: La herencia envenenada va suposar el final de la unió entre Kiko i la resta del clan Pantoja. Fa mesos que no parla amb la seva mare i el distanciament és cada vegada més gran. Una situació complexa que li impedeix conèixer de primera mà com es troba la seva àvia.

El marit d'Irene Rosales sabia que no hi hauria marxa enrere i va procurar tenir la consciència tranquil·la pel que fa a la seva «iaia». Va optar per acomiadar-se d'ella sabent que mai la tornaria a veure.

Ara, quan totes les alarmes han saltat, Kiko confessa estar vivint «una situació molt estranya». El Dj sempre ha adorat la seva àvia i lamentava l'enfrontament amb la seva mare. «Sento que estigui passant tot això, però és necessari; el teu net que t'estima fins a la fi dels seus dies», escrivia.

Són molts els que es pregunten si Kiko s'ajuntarà amb la seva mare ara que està vivint el seu pitjor moment. Malgrat tot, qui el coneix bé assegura que ell ja té assumit el destí de la seva àvia materna.