Kiko Rivera amb ulleres

Kiko Rivera confessa a la seva germana que la venjança ja està en marxa

Isabel Pantoja podria estar planejant vendre Cantora a esquenes del seu fill

La venda de Cantora continua suposant un maldecap per a Kiko Rivera, qui, fins ara, no ha arribat a un acord amb la seva mare. De fet, tot indica que Isabel Pantoja podria haver decidit fer el pas a esquenes del seu fill, amb la clara intenció de desprendre's de la seva part de la finca com més aviat millor. Paloma García Pelayo informava que «de moment, Cantora no s'ha venut i sempre s'estaria parlant de la venda de la part d'Isabel Pantoja».

A més, «l'àtic de Fuengirola ja és propietat del mateix comprador per les dues parts». Tot i això, la periodista aclaria que encara «no hi ha cap oferta fixa i es tractaria d'una negociació avançada a esquenes del seu fill».

Per tant, Kiko estaria enfrontant-se a una nova traïció per part de la seva mare, just quan tot semblava tornar a normalitat. El dj s'ha mostrat prou conciliador i, fins i tot, manifestava la seva intenció de reprendre el contacte amb la tonadillera.

Malgrat la seva intenció de desprendre's de Cantora, a Pantoja no li queda altra que arribar a un acord amb Kiko. Tal com apuntava García Pelayo, el territori on s'allotja la finca de Cantora «és un proindivís, cosa que podria generar problemes, ja que només es pot vendre si hi ha un acord entre mare i fill». A més a més, «caldria acudir a un jutge per dividir la causa comuna i, si no hi hagués acord, caldria treure'l a la venda i acabaria en subhasta».

Pel que fa a l'interès del comprador per la part de Kiko, la col·laboradora també ho té clar: «Jo crec que primer vol fer una oferta a la baixa per la part d'Isabel i, després, s'encarregaria de Kiko, amb diners s'arriba a qualsevol lloc».

Kiko Rivera i Isabel Pantoja s'apropen, pero amb una condició
Isabel Pantoja podria haver organitzat la venda de Cantora. | GTRES

Kiko Rivera, preocupat per l'estratègia que el pot deixar sense herència

També va afegir que aquest empresari «es dedica a comprar actius que estiguin en situació d'emergència, com ara l'àtic de Fuengirola». Una negociació que ha de ser molt recent, ja que «ella expressava abans i després de la gira americana que no tenia comprador».

De fet, insisteixen que la tonadillera «no voldria abaixar el preu de 7 milions d'euros». La seva intenció principal és poder saldar els deutes amb la venda. Per això està tan desesperada per sortir de Cantora i vendre-la com més aviat millor.

D'altra banda, s'acaba de conèixer la venda de Pantomar S.L., la principal empresa de Pantoja, la qual cosa feia saltar totes les alarmes sobre les possibles negociacions que la cantant està portant a terme.

Així, Ángela Portero donava a conèixer que l'empresari Antonio Trujillo, comprador de l'empresa, «podria amagar una estratègia per adquirir també els dos àtics de la tonadillera i la seva part de Cantora»: una situació davant la qual Kiko Rivera hauria d'estar molt atent.

La col·laboradora advertia al Dj que «hauria d'anar amb compte perquè la persona que es pot fer amb el percentatge de la seva mare, que és majoritari, és un advocat immobiliari que està especialitzat en compres a subhastes». Li demanava obertament que s'informés sobre «l'Operació Acordió», que permet a Antonio Trujillo fer-se amb un percentatge mínim, amb el control de tota Cantora amb una ampliació de capital… Pot ser molt més incòmode tenir de soci a Antonio Trujillo a Cantora que a la seva pròpia mare».

Podria tractar-se d'una venjança clara de la tonadillera contra el seu petit de l'ànima, i més després que la seva nora hagi carregat contra ella de nou en una exclusiva. Irene Rosales assegurava estar molt dolguda amb Pantoja, sobretot pel distanciament que ha tingut amb les seves filles.

▶️ La increíble fortuna que ha ganado Kiko Rivera en los últimos años