Fotomuntatge d'Amador Mohedano i Rosa Benito.

Amador Mohedano i Rosa Benito descobreixen la condició per guanyar 180.000 euros

Chayo Mohedano disposa d'aquesta quantitat de diners a canvi del seu silenci

Fa aproximadament més d'una setmana tothom va ser testimoni de com Amador Mohedano i Rosa Benito s'han donat suport com mai després de les últimes polèmiques familiars.

Tot va començar amb motiu de l'estrena de la segona docusèrie de la filla de 'La más grande', En el nombre de Rocío. En aquesta segona part, la dona de Fidel Albiac ha carregat durament contra els seus familiars més mediàtics, entre els quals hi ha Amador, Gloria i Rosa.

I és que l'exmatrimoni no va dubtar a donar-se suport pels durs moments que estan passant. La veritat és que, després d'anys sense poder veure's, es van retrobar públicament al programa Déjate Querer.

Va ser en aquest plató on es van dedicar mostres de complicitat i van demostrar que continuen sentint afecte l'un per l'altre.

En aquell moment, totes les rancúnies van desaparèixer i, fins i tot, per demostrar que el passat ja estava més que enterrat, van protagonitzar un petó. Per això ara les coses entre ells dos estan millor que mai.

D'altra banda, se senten feliços per un gran motiu, malgrat que no els fa gens de gràcia que aquest secret familiar hagi sortit a la llum.

Imatge d'Amador Mohedano a plató.
Amador, en xoc després d'assabentar-se dels diners que li han pagat a la seva filla. | Mediaset
 

La compensació econòmica que ha fet callar la filla de Rosa Benito

No hi ha cap mena de dubte que tothom ha estat testimoni de les contínues baralles judicials que han tingut Chayo Mohedano i el seu marit, Andrés Fernández, amb La Fábrica de la Tele.

I és que la filla de Rosa Benito sempre ha fet públics els seus problemes amb la productora de Sálvame. Així mateix, a les xarxes socials era comú veure una Chayo denunciant els conflictes judicials que tenia amb aquesta.

A més, el seu marit també ha tingut topades amb La Fábrica de la Tele per la famosa 'Operació Deluxe'. La veritat és que Andrés va ser un dels personatges que va ser espiat per la productora.

Un motiu pel qual l'any 2019 el marit de Chayo va decidir posar una denúncia contra la productora per mostrar la seva fitxa policial.

Mentre esperava la data del judici, la filla d'Amador anava informant les seves xarxes socials sobre les novetats. Concretament, a Twitter solia mostrar el seu enuig cap als responsables de la productora.

Tot i això, no va ser fins al 13 de juny d'aquest any que es va celebrar per fi l'anhelat judici. Aquell mateix dia, la cantant avisava que s'enfrontaria cara a cara amb els seus detractors.

Així mateix, la filla de Rosa Benito va admetre que havien intentat comprar el seu silenci, però ella, segons sembla, mai no va acceptar, fins ara. La veritat és que des de la resolució del judici no s'ha tornat a llegir una sola rèplica de la cosina de Rociíto. El motiu seria, ni més ni menys, que per un acord de confidencialitat.

Primer pla de Chayo Mohedano.
El marit de la cantant va guanyar el judici contra la productora. | GTRES
 

Segons Informalia, fonts properes a la filla d'Amador asseguren que les dues parts van arribar a un acord econòmic. «La xifra se situa al voltant dels 180.000 euros», afirmen. Però van aconseguir fer un tracte amb una condició pel mig.

«Que cap de les parts fes públic l'acord i que, per descomptat, la cantant i el seu marit deixessin de parlar de la productora de Sálvame».

La història judicial de la filla d'Amador i Rosa amb La Fábrica de la Tele

Sens dubte, amb raó ningú dels seus seguidors ha tornat a veure una Chayo Mohedano enfadada amb la productora. I és que al final ha decidit que el que més li convé és acceptar els diners i continuar endavant amb la seva vida.

La veritat és que aquesta quantitat ha estat molt temptadora per a la filla d'Amador i Rosa Benito, ja que no s'hi ha pogut resistir.

Tot aquest conflicte va començar quan la cosina de Rociíto, més d'una vegada, va afirmar que s'havia sentit «humiliada» per la productora. A més, considerava que estava rebent assetjament des de Sálvame, per la qual cosa no va dubtar a posar-ho en mans dels seus advocats.

«Heu intentat acabar amb mi moltes vegades, però he resistit al vostre maltractament diari. I no és la cadena, no t'equivoquis, qui delinqueix és la productora, no manipulis. La cadena es desentén del mal que feu i això és el que no et deixa dormir», replicava Jorge Javier, que no entenia l'odi de Chayo cap al format.

A partir de llavors, han estat vuit llargs anys de lluita en què no es va arribar a res. Tot i això, tot va empitjorar quan el seu marit es va veure greument perjudicat per l''Operació Deluxe', i, finament, van aconseguir l'anhelada victòria judicial.