Antonio David Flores

Antonio David ajunta a les seves dues exdones, Olga i Rociíto, i intenta recuperar-ho

Antonio David ha fet una aposta arriscada

Antonio David Flores ha aconseguit el que és impossible: reunir-se en un mateix espai amb Olga Moreno i amb Rocío Carrasco. Ho ha fet a la portada de la revista Semana, tots tres han ocupat un lloc important dins de la publicació esmentada. El públic està decidint amb quina notícia es queda i sembla que ja hi ha una sentència: el pare de Rocío Flores ha guanyat el joc.

Antonio David Flores ha demostrat que els seus sentiments per Marta Riesco són reals, només cal veure les fotos que s'han publicat. La parella ha fet un viatge a Granada per gaudir de la seva bonica història d'amor. És cert que van travessar una crisi, però tot està solucionat i tenen al davant un camí fantàstic que estan disposats a viure junts.

Antonio David comparteix portada amb Rociíto, la seva primera exdona, perquè ella també està en boca de tot el món. Ha inaugurat un museu de Rocío Jurado i l'esdeveniment està carregat de polèmica perquè no ha convidat els germans de la cantant. La família Mohedano, a qui defineix com a «gossada», estan molt dolguts i pensen que aquest atreviment és definitiu.

Antonio David Flores té bona relació amb els Mohedano, tot i que, en el passat, van tenir enfrontaments força durs. No entén el comportament de Rociíto i ha fet una promesa: desmuntar el nou documental. L'antic col·laborador té un compte de YouTube i s'ha compromès amb els seus seguidors a comptar-ne la versió.

Olga Moreno sap que el seu exmarit coneix bé la història de la filla de Rocío Jurado, ja que ha estat víctima de moltes circumstàncies. De fet, quan Carrasco va arribar a Telecinco, ell va haver de marxar perquè els seus directors van pensar que no donava bona imatge. Antonio David Flores ho va perdre tot, però, a poc a poc, va recuperant un poder mediàtic al qual sempre va tenir estima.

Antonio David Flores està en el millor moment

Antonio David s'ha enamorat de Marta Riesco i les fotos publicades a Semana demostren que la relació és vertadera. Han rebut moltes crítiques perquè els fans d'Olga Moreno entenen que la situació no és còmoda, encara que l'empresària ja ha passat pàgina. Ha estat uns dies a la platja acompanyada pels seus amics, un grup que li ha tornat la il·lusió.

Olga Moreno s'ha convertit en una de les cares més cotitzades del moment, per això, té tants fotògrafs al darrere. El públic està dividit: un grup confia en la seva versió i un altre prefereix recolzar la filla de Pedro Carrasco. Caldrà esperar per veure qui guanya la guerra, de moment només tenim clar que hi ha moltes víctimes pel camí.

Rociíto s'ha reunit amb dos dels seus grans rivals a la portada de la revista anterior: ja està acostumada a ser notícia. Tot i això, l'últim enrenou en què s'ha vist implicada li fa sentir incòmoda perquè afecta un tema molt personal. Els germans de sa mare l'acusen de tenir «odi» i de no estar portant-se bé amb la família.

Olga Moreno i Rocío Carrasco
Antonio David reuneix les mares dels seus fills. | CatalunyaDiari
 

Antonio David Flores ha intentat recuperar Olga Moreno

Antonio David ha tingut un comportament irregular amb la seva segona exdona, ja que no li va contar la veritat sobre la seva relació amb Marta. No obstant això, no ha parat fins a recuperar el seu afecte i Olga Moreno valora l'esforç que ha fet. L'empresària mai no ha parlat malament del pare de la petita Lola perquè entén que les seves circumstàncies són especials.

Flores, també, s'ha guanyat l'afecte de part del públic i, cada cop, en són més qui demanen el desterrament de Rociíto. L'antic col·laborador està intentant recuperar una estrebada mediàtica que mai havia d'haver perdut i, últimament, té més presència a la premsa. Ningú no imaginava que anés a compartir portada amb les dues dones que li van robar el cor en el passat.