Imatge de Kiko Rivera plorant a un plató

Kiko Rivera confirma que se n'ha anat de casa sense avisar

Kiko Rivera no entén com la seva mare ha pres aquesta decisió tan precipitadament

Kiko Rivera torna a patir un cop dur a la seva vida. Després de tots els rumors de separació sorgits durant els darrers mesos, el Dj s'ha hagut d'enfrontar a un nou contratemps que l'ha deixat devastat.

 

Ara, i després de confessar que li han diagnosticat diabetis, malaltia que també pateix Isabel Pantoja i el seu oncle Bernardo, el jove s'assabenta d'una trista notícia que influeix directament en la relació amb la seva mare.

Primer pla de Kiko Rivera mirant a càmera i somrient
Kiko Rivera, sorprès amb la decisió que ha pres la seva mare | GTRES

En plena guerra familiar, el marit d'Irene Rosales s'ha assabentat els nous plans que la tonadillera té entre mans. Farta de ser el centre d'atenció, la mare de Kiko Rivera ha decidit allunyar-se.

Després de la dura entrevista que el DJ va oferir per a Lecturas, Isabel no aconsegueix aixecar el cap. L'artista sent que ja no és tan estimada a Espanya, per això ha decidit posar solució a aquest problema.

Kiko Rivera veu la seva mare fer les maletes

Kiko Rivera sap perfectament que la popularitat de la seva mare a Espanya ha baixat considerablement. Antigament, la tonadillera tenia amb una gran quantitat de fans, però arran dels seus problemes amb la justícia, la imatge d'Isabel Pantoja s'ha vist greument perjudicada.

Per això, i després d'una llarga reflexió, la cantant ha decidit fer les maletes i marxar. Fins decidir si definitivament s'instal·la o no a Mèxic, l'andalusa ja ha volgut posar en marxa la seva propera gira per Llatinoamèrica.

A l'altra banda de l'Atlàntic encara conserva el seu públic fidel, de manera que anhela que arribi el 25 de maig per tornar a pujar als escenaris.

Isabel Pantoja primer pla emocionada
Isabel Pantoja pren una decisió relacionada amb la seva carrera professional | GTRES

Durant la vetllada d'aquesta data assenyalada, la mare de Kiko Rivera concedirà a la ciutat de Buenos Aires un màgic espectacle. Aquest concert serà el primer de tots els que té previst fer al voltant del continent americà.

Isabel té la intenció d'actuar una altra nit més a la capital d'Argentina, a més de dos dies a Santiago de Xile i diverses per tot el territori mexicà.

Aquesta no és la primera vegada que s'especula amb la sortida d'Isabel Pantoja d'Espanya. Abans de la mort de Doña Ana, es va començar a dir que la mare de Kiko Rivera i el seu oncle Agustín s'estaven plantejant deixar Cantora per sempre.

Kiko Rivera parla sobre la seva nova malaltia

Enmig de tot l'enrenou que s'ha muntat al voltant d'Isabel Pantoja, Kiko Rivera ha fet una confessió dura en relació amb el seu estat de salut.

A través del compte d'Instagram, el Dj va confirmar que li havien diagnosticat diabetis. «Estic assimilant-ho encara. Toca cuidar-se nois, toca prendre's la vida d'una altra manera, toca ficar-li ous i, sobretot, toca viure», va explicar.

Sens dubte una notícia que no arriba al millor moment. I és que el disgust per la possible mudança de la seva mare pot empitjorar el seu estat de salut. Per això, Kiko Rivera és conscient que s'ha de començar a cuidar i a portar un estil de vida més tranquil.

Muntatge Kiko Rivera i Isabel Pantoja
Kiko Rivera pateix el mateix problema de salut que la seva mare | Catalunya Diari

Per part seva, no ha volgut deixar passar l'ocasió per donar suport públicament al seu germà. Malgrat tot el que ha passat entre ells, la influencer s'ha volgut pronunciar sobre això a El programa de Ana Rosa.

«Jo l'he vist preocupat per la seva salut perquè li han donat atacs molt forts. Si és al seu aniversari i menja hamburgueses i pizzes... Doncs clar. El que ha de fer és cuidar-se i, per descomptat, sap que en temes de salut em té a mi aquí, independentment del que hagi passat».