Kiko Rivera, con barba, mira fijamente a cámara sonriendo

Kiko Rivera confirma el que era un rumor estès: «Han trencat»

El cantant dona per perduda una de les relacions més importants de la seva vida

Kiko Rivera ha decidit posar ordre a la seva vida després d'un temps embolicat en diversos conflictes. Així, encara que la relació amb la seva mare segueix penjant d'un fil, el cantant ha trencat completament la relació amb la seva germana Isa Pantoja.

Sembla que el marit d'Irene Rosales està cansat d'aguantar els atacs de Chabelita, que fa setmanes que es posiciona en contra seu als platós de televisió. La jove va anar al 'Deluxe' per criticar-lo, cosa que el va fer enfadar molt.

Tant és així, que ni tan sols ha felicitat la seva germana pel seu aniversari i ha arribat a bloquejar-la a les xarxes socials. Un pas amb què trenca la relació completament, tal com ja va fer amb Anabel Pantoja al seu moment. «Jo no el segueixo, però no l'he bloquejat», aclaria Pantoja.

Kiko sembla haver-se centrat en la seva música, la seva dona i les seves filles. Però ha deixat de banda els familiars que no paren d'amargar-li la vida. 

La guerra entre Kiko Rivera i Isa Pantoja s'agreuja

Així doncs, Kiko no l'ha felicitat pel seu 26è aniversari, cosa que ella ja s'esperava. La jove s'ha mostrat molt crítica amb Rivera aquestes últimes setmanes, sobretot després que Kiko hagi tornat a Telecinco penedit del seu rampell contra la cadena.

«Potser ja no està enfadat amb Mediaset», apuntava amb malícia. «Amb aquestes coses ell es treu credibilitat, els va dir de tot i ara ha tornat», li va deixar anar una indirecta.

Pla mitjà d'Isa Pantoja amb jaqueta brillant i somrient amb fons desenfocat
Isa Pantoja no dubta a carregar contra el seu germà | GTRES

«M'alegro que s'hagi reconciliat amb Mediaset, que moltes vegades li ha solucionat la vida», opinava Chabelita. Encara que ja coneix les reaccions impulsives del seu germà, que tira la pedra i després se'n penedeix. «Al meu germà se li escapa el dit i és de gallet fàcil».

Isa insisteix que Kiko va dir coses cap a ella que no li van agradar. «Vull un missatge de disculpa i, després, ja ho veurem».

La jove assegura prendre's aquest enfrontament familiar d'una altra manera. «Ens ha passat un munt, per això penso abans de parlar encara que la gent em pregunta que per què no contesto. Jo, mentre tingui l'esperança que ens reconciliarem, bé. Però, per ara, no li he de dir res», destacava.

Isa Pantoja assegura que el seu germà «està en parador desconegut»

«No hi ha notícies del meu germà, però Irene sí que em va felicitar», va revelar a 'El Programa de Ana Rosa'.

El mateix programa on el seu germà l'acusava d'estar «sense ofici ni benefici» i només per parlar de la família.

Muntatge amb les cares de Kiko Rivera i Isa Pantoja
Isa Pantoja i Kiko Rivera han començat una nova guerra mediàtica | La Notícia Digital

«Crec que hem de tenir una conversa, més per part seva que per la meva. Jo estic disposada a parlar i suposo que en un futur ens reconciliarem», opinava Isa.

«No vull intermediaris per evitar malentesos... Som adults i cadascú ha de ser responsable del que diu, suposo que parlarem i ho arreglarem», sentenciava.

Al seu torn, Isabel Pantoja sí que va estar pendent de la seva filla i li va enviar un missatge bonic. 

Foto de mare i fill
La relació de Kiko Rivera i Isabel Pantoja penja d'un fil | Mediaset

«El dia del meu aniversari, a les 12 de la nit, va ser una de les primeres que em va enviar un missatge, molt bonic. Em va felicitar per Whatsapp. També en una publicació d'Instagram que no sé si va ser només del club de fans o si ella hi va tenir alguna cosa a veure», explicava.

Sobre la seva relació amb la tonadillera, assegura que es mantenen en contacte, encara que no diàriament. «Em va felicitar per l'aniversari, però no vam parlar».

La guerra de retrets entre Kiko i Isa no ha fet més que començar. A més, 'Sálvame' ja ha anunciat que ell serà el convidat sorpresa del 'Deluxe' aquest cap de setmana. El cantant adverteix que ve disposat a respondre a les acusacions que la seva germana i la seva cosina han abocat en contra seva.

EL VÍDEO DEL DIA: