Primer pla de Kiko Rivera concentrat amb la mà en la barbeta i vestit amb una dessuadora blava

Kiko Rivera no s'ho pensa dues vegades: confirma les sospites sobre Manuel Cortés

El DJ no ha callat i confessa què és el que sent per Manuel Cortés

Molts han sentit amb gran dolor la marxa de Manuel Cortés de 'Supervivientes 2023'. I és que per a gran part del públic era el guanyador d'aquesta edició, i no només perquè el consideraven un supervivent veritable, sinó també perquè superava moltes proves del programa.

Però al final, lamentablement, Manuel Cortés no podrà alçar-se amb la victòria perquè ha estat obligat a abandonar el 'reality' a causa del seu delicat estat de salut. Va ser per aquest motiu que molts famosos, entre ells Anabel Pantoja i Rocío Flores, decidissin pronunciar-se sobre aquest trist final que ha tingut el concurs de Manuel Cortés.

Però, si una cosa va sorprendre de veritat, és quan el mateix Kiko Rivera tampoc s'ho va pensar dues vegades a l'hora de parlar sobre aquest tema, ja que va opinar alt i clar a les seves històries d'Instagram. Així, sense cap mena de dubte, les seves paraules cap al seu cosí Manuel han acabat confirmant allò que molts sospitaven.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Kiko Rivera, molt clar respecte a Manuel Cortés

Des que Manuel Cortés va abandonar 'Supervivientes', tenia un gran temor: la incertesa de no saber com el rebria el públic. I és que sentia certa inquietud pel fet que aquells que li han donat suport des d'un principi se sentissin decebuts per la seva marxa del 'reality'.

Tanmateix, el missatge que ha dedicat Rivera a Manuel Cortés ha demostrat tot al contrari. Sí, perquè el fill d'Isabel Pantoja va voler enviar ànims al seu ésser estimat en aquest moment dur per a ell.

«Amic meu, ja estaràs a casa. I et faré l'abraçada més gran del món», escrivia sobre Manuel Cortés en una història d'Instagram. Amb aquesta declaració no només ha assegurat que se sent molt orgullós del seu cosí i del concurs que s'ha marcat, sinó que també ha confirmat una altra sospita.

Storie de Kiko Rivera donant suport als seus cosins, Manuel Cortés i Ànima Brioix
El missatge de suport de Rivera a Manuel Cortés | @riverakiko, Instagram

I és que des que Manuel Cortés va començar la seva aventura a Hondures, molts mitjans es van preguntar per què Rivera no el recolzava públicament com ho feia la seva cosina Anabel Pantoja. Si bé al seu dia es va parlar d'una mala relació entre tots dos cosins, ara, ja us avancem, que res té a veure.

La resposta era simple: Rivera no podia parlar de Telecincoi, per aquesta raó, no va poder defensar Manuel Cortés com es mereixia. Per això, ara, com que Manuel ja no podrà guanyar el gran premi, el marit d'Irene Rosales té molt clar qui és el seu guanyador.

Tot i que, en aquest cas, seria guanyadora perquè aquesta vegada vol que la seva cosina, Alma Bollo, s'emporti el primer lloc de 'Supervivientes 2023'. No obstant això, es complirà el desig del DJ? Feu les vostres apostes!