Muntatge de fotos d'Ana Obregón i la seva néta, Ana Sandra Lequio Obregón, filla d'Aless Lequio

Ana Sandra Lequio ja està vivint a Espanya: la foto més desitjada surt a la llum

Ana Sandra Lequio i l'actriu han arribat de manera inesperada a Espanya

Per fi, després de diversos mesos d'espera, Ana Obregón ha tornat a Espanya amb ni més ni menys que la seva estimada neta, Ana Sandra Lequio. Així és, després d'un temps a Miami (als Estats Units), l'exparella d'Alessandro Lequio ha tornat a Espanya per quedar-s'hi.

Us mentiríem si us diguéssim que no estàvem esperant aquest moment amb ànsies. I és que molts mitjans estaven desitjant que l'actriu i Ana Sandra Lequio aterressin a Espanya per tenir-les a prop.

La tornada de l'actriu amb Ana Sandra Lequio ha estat amb motiu de la presentació de El chico de las musarañas, el llibre que va començar a escriure el difunt fill de l'Obregón i que ella va acabar. Així que aviat veurem l'àvia d'Ana Sandra Lequio compareixent entre els mitjans.

Però bé, tornem al tema principal. Gràcies a l'arribada de totes dues, ara serà molt més fàcil trobar la biòloga pels carrers passejant la filla d'Aless Lequio i tenir fotos de totes dues. En efecte així ha estat perquè, tot just unes hores de la seva arribada, us confirmem des de Catalunya Diari que en tenim fotos.

Ana Obregón donant el biberó a la seva néta Ana Sandra Lequio Obregón
Ana Sandra Lequio i Ana Obregón ja han deixat enrere la seva vida a Miami. | Instagram, @ana_obregon_oficial

Ana Sandra Lequio i Ana Obregón ja viuen a Espanya

Quina sorpresa hem rebut de bon matí en veure que Ana Sandra Lequio i la seva àvia ja estan vivint a Espanya. La seva arribada va ser molt sonada perquè en tot moment totes dues estaven protegides per fortes mesures de seguretat. Un total de sis persones les envoltaven perquè poguessin sortir sense cap inconvenient de l'aeroport d'Adolfo Suárez-Madrid Barajas.

Tanmateix, malgrat que Ana Obregón ha volgut passar desapercebuda, la veritat és que ni tan sols ha pogut escapar dels mitjans, que ja han aconseguit fer-los algunes fotos a les dues protagonistes.

Imatge d'Ana Obregón amb la seva neta Ana Sandra Lequio a Espanya
Ana Sandra Lequio arriba per primer cop a Espanya als braços de l'actriu. | GTRES

Vestida amb un 'look' d'estiu, amb ulleres de sol i portant als braços Ana Sandra Lequio, així sortia per la porta de l'aeroport Ana Obregón. Tot just els paparazzis presents van poder fotografiar-les perquè ràpidament van pujar a un cotxe negre.

Sens dubte, això suposa un gran esdeveniment perquè, per fi, podrem conèixer més Ana Sandra Lequio. Si Ana Sandra Lequio continua residint a Espanya, serem testimoni dels seus primers passos, de les primeres paraules, de la primera vegada a l'escola, etc.

De moment, desconeixem els pròxims passos que farà Obregón amb Ana Sandra Lequio. Suposem que la presentarà a la resta de familiars i amics. Quant al lloc on viurà Ana Sandra Lequio i la biòloga, se sap que la petita ocuparà l'habitació del seu pare.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!