Plànol curt d'Asraf Beno plorant en un plató de Telecinco

El secret d'Asraf Beno veu la llum i farà que no vulgui tornar a Espanya

Asraf Beno té molts comptes pendents i massa rivals a Telecinco

Asraf Beno ha estat un dels grans descobriments de 'Supervivientes 2023'. Ningú s'esperava que arribés tan lluny. Recordem que sempre ha estat a l'ombra de la família Pantoja i mai ha acabat de trobar el seu lloc a la televisió. Ha col·laborat en diversos programes, però els seus companys no li ho han posat fàcil. Ara en sabem el motiu.

Asraf Beno treballava a 'Viva la Vida', espai presentat per Emma García, i la basca sempre ha donat la cara per ell. Emma no s'ha cansat de dir que la seva experiència amb Beno va ser meravellosa i que és un noi sensible i força generós. Amor Romeira, la nova col·laboradora d'Emma, no té la mateixa opinió i ha destapat un gran secret.

Captura de 'Supervivientes' amb Asraf Beno a la palapa
Asraf Beno cada cop té més pes a Telecinco | Mediaset

Asraf Beno va rebre moltes crítiques durant la seva participació a 'La caja fuerte', concurs en què va entrar amb la seva parella, Isa Pantoja. Va tenir diversos gestos estranys amb ella i els seus rivals no van trigar a acusar-lo de ser «masclista» i d'estar aprofitant-se d'Isa. Ara, Amor Romeira ha alimentat els rumors assegurant que el model és «una persona tòxica».

Asraf no ha parlat mai d'Amor, però la canària no està disposada a seguir en silenci i ha donat un cop a la taula. «És horrible, no m'agrada», ha assegurat en un to molt contundent. Després, n'ha argumentat la resposta. Promet que va ser Beno qui el va separar d'Isa Pantoja, abans eren amigues i ara Isa no en vol saber res.

 

Tots els problemes d'Asraf Beno a Espanya

Asraf ha tingut molts problemes amb Alma Bollo i Manuel Cortés, cosins segons d'Isa. Amor Romeira ha estat molt clara i ha revelat que sempre estarà al costat d'Alma per una raó: no suporta el seu contrincant. «Només puc estar del seu costat sabent com és Asraf», ha dit deixant tots els dubtes a l'aire.

Captura de 'Supervivientes' amb Asraf Beno amb un micrófon a la mà i Laura Madrueño mirant el 9 de magia de 2023
Asraf Beno ha demostrat ser un bon supervivent | Mediaset

El model té comptes pendents a Espanya i quan torni d'Hondures haurà de donar resposta a força preguntes. No només ha estat Amor qui l'ha acusat, alguns col·laboradors de 'Fiesta' creuen que té una estratègia. Suposadament vol «fer-se la víctima» per generar interès i guanyar diners als platós de Telecinco.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

A Trendings recordem que el seu casament amb Isa està cada cop més a prop, ja que la col·laboradora l'ha datat al setembre. Però, abans que arribi l'esdeveniment s'ha de reconciliar amb Isabel Pantoja, amb qui fa anys que no parla. El secret que ha posat Amor a sobre de la taula no l'ajudarà, ja que confirma les sospites de la cantant.

Isabel sempre ha pensat que Beno tindria un comportament massa intens amb la seva filla. Amor diu que van deixar de ser amigues per culpa seva i que és «tòxic». Haurem d'esperar per veure quines conseqüències té aquesta situació.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp! Planifica rentadores, cuina i planxades!