La dràstica decisió que Kiko Rivera ha pres respecte a la seva cosina, Anabel Pantoja

El clan dels Pantoja s'esquerda a passos de gegant des que saltés l'escàndol de 'Cantora, la herencia envenenada'

Sembla que després que Kiko Rivera carregués amb duresa contra la seva mare, Isabel Pantoja, per l'herència del seu pare, la relació entre el DJ i la seva cosina, Anabel Pantoja, també es va veure greument afectada. En un primer moment, Kiko atribuïa a Anabel el fet de no posicionar-se de cap costat, a més de treballar en televisió i comentar sobre els problemes famílies. Però, el principal problema arribava després que la neboda de la' tonadillera' defensés a capa i espasa la posició de la seva tia respecte a les addiccions de Kiko.

Per a Irene Rosales, dona del DJ, les paraules d'Anabel van suposar una autèntica ofensa, ja que ella va ser l'única que va estar al costat del seu marit en els moments més durs, quan es passava tota la nit en vetlla esperant que Kiko tornés dels 'bolos', i resant perquè no hi hagués tornat a consumir. De fet, Irene entrava en directe completament furiosa per desmentir a Anabel, qui destacava el gran suport que li havia brindat Isabel Pantoja al seu fill.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

«Vaig fer aquesta trucada perquè vaig veure un fragment del qual s'estava emetent en 'Sálvame' en què Anabel deia que la seva tia, pel que fa a les addiccions de Kiko, ho havia fet tot. Em va semblar molt malament, podria haver-se callat en comptes de dir això. Jo ho vaig passar molt malament i en aquest procés vaig estar sola amb l'ajuda del nostre compare Fran», explicava la dona de Kiko Rivera. «Vaig esclatar perquè no es va dir la veritat, no és veritat que Isabel hagi ajudat tot el que ha pogut. No n'hi ha prou amb portar-li una setmana al Rocío. Em va agafar a mi sola amb les meves dues filles petites i el fill de Kiko», recalcava al respecte.

«Va ser molt dur el qual vam viure. Jo he hagut de veure com al meu marit li donaven tremolors i atacs d'ansietat. No és gens fàcil veure al teu marit així quan s'està traient d'una addicció tan gran. El pitjor moment va ser quan va acabar l'estiu, perquè els dies es feien més grisos. Kiko estava enfadat amb ell mateix i amb el món», unes paraules que van afectar moltíssim a Anabel, a la qual fins i tot es van negar a agafar-li el telèfon. I és que la seva relació ja no ha tornat a ser la mateixa des d'aleshores, un fet que la va afectar moltíssim, ja que ella sempre havia estat molt unida al seu cosí. A més, estima als seus fills com si fossin seus, i sempre gaudeix passant temps amb ells.

Aquest rebuig del seu cosí, va fer sentir a Anabel com si no hagués estat a l'altura quan patia tant per les seves addiccions, encara que ell mai ho hagi admès: «Li vaig trucar, no per plorar-li, sinó per donar-li una explicació, igual que li vaig demanar a Irene que em truqués i ho va fer, ell no em va agafar el telèfon, segurament, perquè coneixent-me pensaria que m'anava a posar a plorar».

«Ara se'm dirà que no em vaig encarregar? Pregunteu a Irene quantes trucades de telèfon perquè ja està bé, jo no vull medalletes de res, però jo no he estat en aquell moment perquè se'm va dir que havia d'estar sol. I tinc la consciència molt tranquil·la. Si ell està molest perquè no he estat a l'altura, té el meu número fa deu anys i parlo amb les seves filles diàriament», assegurava. Poc després, Kiko li responia amb duresa afirmant públicament que la relació ja no era la mateixa que quan eren uns nens, i que en créixer, cada un havia fet la seva vida.

L'ha deixat de seguir a les xarxes socials

Així, amb la imminent tornada d'Isabel Pantoja a la televisió, i el gran suport que Anabel ha tornat a mostrar-li a la seva tia, sembla que definitivament el DJ li ha tancat les portes d'una vegada per totes. Almenys, a les xarxes socials, on Anabel s'ha emportat un gran cop a l'hora de comprovar que el seu estimat cosí l'havia deixat de seguir. Una dràstica decisió que ha pres a la tornada del seu viatge a Nepal al costat de Jesús Calleja, anunciant-ho a través dels 'stories', on els comentava als seus seguidors que tenia pensat fer una neteja de les seves xarxes socials: «Segueixo als qui són els meus amics i als qui em cauen bé».

I, sembla que Anabel ja no forma part d'aquesta selecta llista: «M'ha començat a escriure molta gent per dir-me que m'havia deixat de seguir Kiko. Vaig comprovar que m'havia deixat de seguir i em vaig quedar una mica en xoc. Li respectaré, ell té la seva família, el seu nucli, hi ha molts que l'estimem i que no podem estar en el seu dia a dia». Segons explica, ella valora moltíssim el suport que Kiko li està brindant al seu xicot Omar durant el seu pas per 'Supervivientes'.

«Ha tingut el detall de pujar un cartell per salvar Omar a 'Supervivientes', i si es comporta bé amb la persona que estimo, té tot el meu respecte», al·legava. Encara que, això sí, no ha negat que el que ha fet el seu cosí li ha dolgut: «M'ha dolgut, perquè jo no he penjat res ni he tingut una actitud que li pugui molestar. Tothom és lliure de seguir a qui vulgui. Jo li segueixo, vull que estigui bé i que els seus fills i la seva dona estiguin bé. Que tothom sigui feliç».


Comentaris

envia el comentari